Приятели, с гордост ви съобщаваме, че Casiowatches.bg стана част от лидера в онлайн предлагането на маркови часовници – Vip-Watches. За нас е истинско удоволствие да работим с Vip-Watches, а причините за това са много – модерната конструкция на сайта, иновативният филтър и търсачка, които помагат за разглеждане и сравняване на различни модели с техните характеристики и още по-богатата гама модели в секцията „Часовници CASIO”. В магазините на Casiowatches.bg в София и Пловдив вече ще намерите по-голямо разнообразие от часовници на харесваната от всички японска марка! Заповядайте в новия ни дом - VIP-WATCHES!

КЪМ VIP-WATCHES

Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил

Безплатна Доставка

CasioWatches.bg доставя всички Ваши поръчки, независимо от населеното място или цената на избрания от Вас часовник изцяло и напълно БЕЗПЛАТНО! Вие заплащате само и единствено цената на избрания продукт, обявена в нашия онлайн магазин!

Доставките за страната се изпращат към Вас с куриерска служба "Европът 2000" АД, а в гр. София доставяме със собствен куриер, така че е възможна и експресна доставка в рамките на същия ден, но е необходимо да се свъжете с нас и да обсъдим възможноста за това  в конкретния случай. 

Получените  поръчки до 15.00 часа обикновено се обработват и изпращат към Вас още на същия ден. Това означава, че ако във Вашето населено място има офис на "Европът 2000" АД или се обслужват от друг офис ежедневно Вие ще получите своя нов часовник Casio още на следващия ден.

Възможно е времето за доставка да бъде удължено, при наличие на някое от следните обстоятелства (за което ще бъдете своевременно уведомени)

➤ Вашето населено място не се обслужва ежедневно;

➤ Временна липса на наличност от даден модел;

➤ Неточни данни за доставка или за връзка с Вас (Задължително е предоставянето на телефон за връзка от Ваша страна за да бъде потвърдена поръчката и да бъде предоставен номера Ви на куриера, доставящ поръчания артикул);

➤ Висока натовареност по време на празници и др.

➤ Национални празници или други празници или почивни дни, в които куриерските служби не доставят;

При възникаване на някой от гореописаните обстоятелства или друга причина, възпрепятстваща доставката в определените срокове, Вие ще бъдете своевременно уведомени за евентулно забавяне и доставката ще бъде извършена в удобно за Вас време.

Варианти за доставка

Вашият часовник може да бъде доставен по следните четири начина, което е нужно да уточните по време на поръчката си:

✰✰✰ НОВО ✰✰✰ Безплатна експресна доставка за София за същия ден - Възползвайте се от специалната ни услуга – бърза и сигурна доставка. Поръчайте часовник от нас и ще го получите още на същия ден. Офертата е валидна само за град София, при направена поръчка до 14 часа. Часовникът ще бъде при Вас до броени часове, след потвърждение от наш служител.
Забележка: Възможно е забавяне на заявения артикул, поради липса, изчакване на наличност или други обстоятелства, независещи от нас. Наш служител ще се свърже с Вас за изясняване на обстоятелствата и доставката.

До посочен от Вас адрес - за целата е нужно да предоставите максимално точна информация, относно адреса както и телефон за връзка и да сте сигурни, че на адреса ще има човек, който да приеме пратката в рамките на работния ден;

До офис на куриерска служба - в този случай артикула ще бъде доставен в офис на фирма "Европът 2000" АД, като за по-големите градове, в които има по няколко офиса имате възможност да определите до кой точно офис да бъде.

Да го получите на място от нашия офис в София на адрес: София, кв. Белите брези ул. „Професор д-р Димитър Атанасов” 10. Телефон за контакт: 0876/105-605.
Магазинът ни в София, Студентски град, ул. Йордан Йосифов №3. Телефон за контакт: 0876/105-617
Магазинът ни в Пловдив ул. „Княз Александър I” № 24 (главната), Търговски център „Екселсиор“. Телефон за контакт: 0876 105 625

Във всеки от гореописаните варианти Вашия нов часовник ще бъде изпратен с опция "Тест и Преглед", така че ще имате възможност да отворите и да се уверите че получавате това, което ще поръчали и че състоянието на продукта е безупречно.

В случай, че желаете доставка до офис на друга куриерска служба ни се обадете предварително за да обсъдим възможноста за това!

Доставка извън България

CasioWatches.bg извършва достаки на часовници и извън пределите на България, при желание от страна на клиента. Доставката извън Бъллгария се поема от клиента, като ние поемаме ангажимент да проверим и осигурим възможно най-добрите условия и цени за това. При желание от Ваша страна, продукта да бъде доставен в чужбина е необходимо плащането да бъде извършено по банков път!