3 интересни модела на Casio подходящи за летния сезон

PRG-240-1ERМарката Casio  е прочута по целия свят със своите висококачествени и  мултифункционални часовници. Моделите от серията й Pro Trek са добър пример за продукти, допринесли за успеха на марката. Типичен представител на серията Pro Trek e PRG-240-1ER. Той има много практични функции, които биха се харесали на почитателите на заниманията на открито. Разполага със соларна батерия, можеща да работи 6 месеца при всекидневна употреба, като не се налага часовникът да бъде излаган на слънце. С помощта на термометъра му на феновете на приключенията могат да се предпазят от измръзване или прегряване.  Дигиталният компас пък ще им помогне да се ориентират за желаната от тях посока.

С помощта на алтиметъра изкачващите се в планината могат да измерят достигнатата от тях височина, а с барометъра – стойностите на барометричното налягане. Като се прибавят към тези екстри хронометъра, 5-те независими една от друга аларми, световното време и електролуминисцентно осветление на дисплея, то става ясно, че това е един наистина мултифункционален продукт. Размерите му са 57.3 мм х 50.9 мм х 15.3 мм. Тежи 64.5 грама. Изработен е от полимер и е с водоустойчивост от 10 бара, което би зарадвало всички почитатели на водните спортове.

GW-A1000-1AДруг, впечатляващ с богатите си възможности мъжки часовник с марка Casio, е представителят на серията G-Shock – GW-A1000-1A. Изработен е от полимер и е със следните размери – 54.1 мм x 52.4 мм x дебелина 16.4 мм. Тежи 85 грама. Впечатляващото при този модел е фактът, че е оборудван с технологията Triple G Resist – това означава, че може да издържа на 3 шокови сили – гравитационна, центробежна и на вибрации. Друго негово преимущество е, че може да се сверява с радио сигнал. Сред практичните му функции са също хронометър, световно броене, таймер за обратно броене, дневна аларма. Функцията му за икономия на енергия помага да бъде използван за по-дълго време преди да е необходимо ново зареждане. Моделът е с висока степен на водоустойчивост – 20 бара. Той е и удароустойчив. Часовникът е впечатляващо здрав и снабден с редица практични технологии. Същевременно е в стилен черен цвят и е практичен за носене в ежедневието. В колекцията Outgear също са включени мъжки часовници с доста интересни възможности. Предназначени са за почитателите на заниманията на открито.

AMW-704D-7AVСред атрактивните модели от колекцията е Outgear Hunting AMW-704D-7AV. Той е подходящ и за любителите на лова, защото има функция, която информира кога е най-подходящото време за това. Предоставя данни и за фазите на луната.  Разполага още с термометър, дневна аларма, световно време, таймер за обратно броене и термометър. Водоустойчивостта му е 10 бара и е подсилена от завинтването на задния капак. Часовникът е изработен от стомана, а размерите му са 49.5 мм x 44 мм x дебелина 13.1 мм. Тежи 140 грама. Нетрадиционните му функции го правят предпочитан от любителите на лова и заниманията на открито. Тези три модела с марка Casio  са малка част от интересните продукти, които тя предлага на клиентите си. В нашия сайт можете да разгледате и много други, които също привличат вниманието със своите възможности и дизайни.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.7/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
3 интересни модела на Casio подходящи за летния сезон, 9.7 out of 10 based on 6 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*