Ако обичате риболова, то Casio Outgear е часовникът за Вас

AQW-100-1AЧасовниците от серията Outgear са подходящи за онези, които  си представят идеалната ваканция на къмпинг, покрай езеро или нещо подобно. Този наистина здрав и многофункционален модел на практика пробужда изследователя у Вас. Един отличен представител на тази серия е аналог-дигиталния модел Casio Outgear AQW-100-1A притежава редица практични функции. Часовникът е изработен така, че да може да устои на външни влияния. Корпусът и каишката му са изработени от полимер, което ги прави изключително издръжливи и подходящи за ползване при всякакви условия. Дигиталният му дисплей в съчетание с аналоговите стрелки прави визията му интересна.  Размерите на часовника са следните – дължина 48.2 мм, ширина 46 мм и дебелина 14.5 мм. Теглото му е 54 грама. Лек е и удобен за носене в ежедневието. Водоустойчивостта на модела е 20 бара.

Това означава, че може да се използва от почитателите на водните спортове. Те могат да използват любимия си часовник по време на къпане плуване или гмуркане.  Оборудван е още с  функция лунни фази. При използването й фазите на луната се изобразяват на дисплея, тази информация се базира на актуалната Ви географска дължина и ширина. Моделът информира и за приливните движения като ги изобразява  отново графично въз основа на актуалната географска ширина и дължина.  За да се подсигури, че няма да изпусне някое важно пътешествие, защото не се е събудил рано сутринта, то той е снабден с 3 отделни аларми. Дигиталният модел от серията Outgear е оборудван и с функция световно време, което предоставя информация за часа в различни зони по света.

Той може да изобразява времето в 12/24-часов формат.  Стрелките на часовника са покрити с фосфор, което гарантира добра видимост на информацията и в по-тъмна среда. Моделът има още двойно време, хронометър, както и световно време. Световното време предоставя възможност за осведомяване на часа в различни часови зони, което със сигурност ще допадне на почитателите на пътешествията. Часовникът впечатлява и с наличието на сферично стъкло, което му осигурява голяма здравина и устойчивост на налягане.

Това означава, че вече няма да се чува звук, докато се преминава от използването на една функция към друга. Предварително настроените аларма и таймер за обратно броене остават активни, когато бутоните за звука са деактивирани. Всички представители на серията Outgear са подходящи за феновете на приключенията сред  дивата природа. Сред тях има аналогови, дигитални часовници или такива, при които има комбинация от двете технологии. При всички положения те са качествени и здрави продукти, които могат да се носят и в по-екстремни условия.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Ако обичате риболова, то Casio Outgear е часовникът за Вас, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*