Casio Baby-G BGA-131-7B – аналог-дигитален модел с атрактивни функции

Baby-G BGA131Компанията Casio  винаги е готова да предложи подходящия за всеки отделен клиент часовник. Това се дължи на богатото и продуктово разнообразие. Освен това часовниците й са известни със своето високо качество и същевременно са на достъпни цени. Това се отнася както за мъжките, така и за дамските й модели. Независимо дали някоя жена предпочита да носи по-елегантни часовници или е с по-спортен стил, то който и да е продукт от  серията Baby-G ще стои добре на ръката й.

Моделът Baby-G BGA-131-7B е с модерна визия. Той е в бяло и разполага с LED осветление.  Предлага се и в черно – BGA131-1B. Корпусът му е изработен от полимерен материал. Размерите на часовника са 43.4 x 43.1 x 15 мм, а теглото му е 44 грама. Дизайнът е сравнително изчистен.  Същевременно впечатлява със своята водоустойчивост, която го прави надеждна компания на всяка жена. Всички модели от  дамската серия Baby-G са изключително здрави, подобно на представителите на мъжката колекция G-Shock.

Baby-G BGA131 е един от онези аналог-дигитални хибридни модели, които се харесват от много хора. Стрелките се задействат от японски кварцов механизъм, докато малък LCD екран изобразява останалата информация. Дисплеят се използва за достъп до всички функции на часовника. Моделът има световно време, пет аларми, хронограф и напълно автоматичен календар.

Много дами биха предпочели този часовник, заради неговата атрактивна визия. Цифрите върху циферблата му са големи. Стрелките също са с дизайн, който би допаднал на представителките на нежния пол. Има и интересен стилов акцент – сърце –  поставен върху стрелката за минутите.

При натискане на бутона за  осветлението става ясно защо този часовник е толкова атрактивен за дамите. Тогава се активира LED технология и екранът се осветява в различни цветове.  Този ефект е доста забавен и е още една от  интересните възможности на този модел.

Моделът Baby-G BGA131 е сред най-привлекателните представители на серията Baby-G. Той е богат на функции и същевременно е с подходящ за дамите дизайн. С подобни модели компанията Casio  доказва, че е готов да предложи часовници, които са здрави, колкото мъжките, и същевременно с по-елегантна визия, която да се хареса на всяка жена.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Casio Baby-G BGA-131-7B – аналог-дигитален модел с атрактивни функции, 9.8 out of 10 based on 6 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*