Casio G-Shock – изключително здрави и стилни часовници

G-Shock-zdrav-chasovnikВ повечето случай хората свързват думата евтин с продукти, които не са особено качествени. Casio обаче е една от компаниите, които успешно са променили тази представа. От 1946 година тя произвежда атрактивни продукти и ги предлага на относително ниски цени. Тази достъпна цена обаче не е за сметка на качеството им. Компания като Casio  може да си позволи да продава по-евтино свои стоки, защото и търсенето им е голямо. Така например, след  представянето на G-Shock през 1983 година интересът към моделите от тази серия е било много голям. Дори 25 години след това Casio G-Shock е сред най-популярните колекции на японския производител.

Моделите, включени в нея, се отличават от конкурентни такива заради своята изключителна издръжливост. Те са устойчиви на удари от всякакъв вид, на вибрации и падания. Биха допаднали на всеки авантюристично настроен човек. Разполагат с основни функции, подходящи за  екстремните натури – хронометри, обратно броене и др. Същевременно са водоустойчиви. Сред най-популярните часовници от серията G-Shock са тези с полимерна каишка и соларно захранване на батерията. Те имат японски кварцови механизми, минерални стъкла, соларно захранване, автоматичен календар, сигнал на всеки час, функция atomic timekeeping, осветление, водоустойчивост до 200 метра.

Друга популярна версия от колекцията на G-Shock са atomic solar black watch. Някои от тях имат корпус изработен от титаний, циферблат в черно, функция atomic timekeeping, минерално стъкло, полимерна каишка, функция за пестене на енергия, показват ден от седмицата и дата от месеца. Водоустойчиви са на дълбочина до 200 метра.  Марката Casio  предлага висококачествени продукти от дълго време. Поставила е стандарти на пазара на часовници по отношение на атрактивни стоки на разумни цени. В продължение на години тя произвежда  първокласни продукти, а клиентите са лоялни към този, който им предлага нещо с високо качество.  Компанията Casio заслужено си е извоювала лидерска позиция в индустрията за производство на часовници. В никакъв случай няма да е преувеличено да се каже, че тя е доминираща сила в тази сфера.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Casio G-Shock – изключително здрави и стилни часовници, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*