Casio – G-Shock показа новите попълнения към дамската си серия S Series

Casio G-Shock_1Casio с гордост обяви втората си S Series колекция, ориентирана към дамите, почитателки на G-Shock. Тя се състой от три линии Glamorous Gold, Tribal Rose и Botanical Rose.

За този сезон от Casio са подготвили едно невероятно съчетания на принтове с рози, топли метали и ярки, цветни ефекти. Новата серия е в крак с модните тенденции и определено ще спечели сърцата на дамите със стил. Моделите са с по-малки размери от стандартните модели на G-Shock, така че да седят добре на дамската китка, но в никакъв случай размерът не е за сметка на техническите характеристики и иновационни технологии, използвани във всички модели на G-Shock. Те са един прекрасен, спортен аксесоар.

The Tribal Rose, Glamorous Gold и Botanical Rose ще бъдат лансирани до края на месеца.

Колекцията е оборудвана с характерните за G-Shock екстри: LED осветление, 5 аларми, сигнал на всеки час, хронометър, таймер за обратно броене, световно време с 29 часови зони, устойчиви на удар и с водоустойчивост от 20 bar.

Серията Tribal Rose може да се похвали с квартет от цветове:  Black Floral, Powder Blue Floral, Red Floral и White Floral, всеки от които е красиво стилизиран с флорални мотиви на каишките. Различните нюанси на златото придават един стилен завършек на всеки часовник.

Серията Botanical Rose е снабдена с батерия, чийто живот е 5 години, подсветка, 20 bar водоустойчивост, 2 многофункционални аларми и световно време с 48 времеви зони. Можете да изберете между Red и Green Rose.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Casio - G-Shock показа новите попълнения към дамската си серия S Series, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*