Casio PRW5100-1ЕR – многофункционалност и стилна визия в едно

PRW-5100-1ERДизайнерите на Casio могат да предложат перфектните продукти на феновете на спортните часовници. Сред тях интересни са аналог-дигиталните модели от серията Pro Trek. Тя включва многофункционални модели, които са доста по-модерни  по отношение на технологиите си от стандартните часовници. Имат технология, наречена Tough Solar.Тя ги прави изключително икономични, защото не е нужна смяна на батерията. Заради наличието на редица сензори при тези часовници те приличат повече на компютри, отколкото на уреди за измерване на времето.  Влагането на иновативен подход при производството на часовниците от серията Pro Trek  си личи при всеки конкретен модел. Сред тях се откроява PRW-5100-1ER.

Той се зарежда от слънчевата енергия, което дава сигурност, че ще бъде точен в продължение на дълго време. Създаден е така, че да бъде максимално комфортен  при носене. Те са със здраво закопчаване, което осигурява сигурност при ежедневна употреба. Каишките им са от полимерен материал, а това увеличава здравината му. Дизайнът на този аналог-дигитален часовник напълно отговаря на цялостното излъчване за масивност и устойчивост. Той е с дебелина от 14.2 мм. Корпусът му е изработен от полимерен материал. Диаметърът му е 56.8 мм. Теглото му  е достатъчно подходящо за носенето му всеки ден – 80 грама. Моделът е предпазен и от устойчиво минерално стъкло. Това дава сигурност, че  собственикът му не бива да се тревожи, че надрасквания могат да навредят на циферблата.  Този изключителен часовник може да се използва за хронометър, който дава необходимата информация по време на тренировка.

Моделът е устойчив на влиянието на ниски температури и разполага с таймер за обратно броени. Мултифункционалният часовник разполага и с 5 независими една от друга аларми. Върху дигиталния дисплей на часовника времето може да бъде изобразено в 12  или 24-часов формат, както и датата. Друга полезна функция на модела е ежечасовия сигнал, който помага на собственика да планира деня си максимално ефективно.  Часовникът дава информация и за температурата, барометричното налягане или достигнатата височина.  Не на последно място по важност е и фактът, че моделът е с водоустойчивост от 10 бара. Това би зарадвало всеки любител на водните спортове. При PRW-5100-1ER впечатление прави и наличието на секундна стрелка, която изпълнява редица функции, както и на LCD дисплей.

В зависимост от режима на работа на сензора, секундната стрелка дава  индикация за посока, височина или измененията в барометричното налягане в лесен за четене аналогов формат, докато LCD дисплеят изобразява стойността на измерените величини.  Моделът разполага и с функцията световно време, чрез която собственикът може да се осведоми колко е часът в някоя от 29-те часови зони.  Индикатор дава информация за нивото на зареждане на батерията.  Дигиталният компас пък ще окаже вярната посока на всеки любител на заниманията на открито. С него той може да бъде сигурен, че няма да се изгуби. Всички изброени функции на часовника от серията PRW5100-1ЕR го правят един наистина привлекателен за почитателите на по-екстремните изживявания продукт. С него те могат спокойно да се отдадат на любимите си занимания, защото могат да бъдат спокойни, че разполагат с надежден партньор.

За да се запознаете с часовника от близо, моля кликнете: ТУК

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.8/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Casio PRW5100-1ЕR – многофункционалност и стилна визия в едно, 9.8 out of 10 based on 4 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*