Casio пуска нов Pro Trek – PRG-280 със сензори за посока и температура

PRG-280Този нов и иновативен модел на Casio – PRG-280 – е най-актуалният представител на серията Pro Trek, предназначена за любителите на заниманията на открито. Подходящ е за онези, които  предпочитат различни екстремни дейности, като катерене в планината и водни спортове.
Моделът е оборудван със сензорна технология, разработена от екипа на Casio. Затова предоставя голямо разнообразие от данни за заобикалящата  собственика му среда. Популярен е не само сред почитателите на планината, но и на хората, ангажирани със занимания като бягане или  пък, ако сте на почивка на къмпинг.
В добавка към двойния сензор, даващ възможност за работа с компас и термометър, новият PRG-280 разполага и с голям ринг, който предоставя възможност за лесно разчитане на информацията. Водоустойчивостта от 20 бара е напълно достатъчна, за да се отдаде собственикът на часовника на водни приключения. Моделът е готов да отговори на всякакви предизвикателства, поднесени му от околната среда.
Големият бутон за компаса е от дясната страна отпред и е лесен за работа дори с ръкавици. Само с едно натискане той определя бързо посоката. Функцията памет позволява на клиента да записва настоящото местоположение и посока. Дори и когато не се вижда ясно дигиталния дисплей – заради мъгла или някакви други атмосферни условия – собственикът може да се ориентира, като използва  дигиталния дисплей.

Новият часовник Pro Trek – PRG-280 разполага и с големи индекси за часа, както и буквите, стрелките за часа и минутите също се отличават ясно. Това в комбинация с големите размери на предната част на часовника, правят информацията върху  него много лесна за разчитане.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Casio пуска нов Pro Trek - PRG-280 със сензори за посока и температура, 9.0 out of 10 based on 5 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*