Casio пуска часовници Heathered G-SHOCK GD-X6900

GD-X6900HT-1Днес, 26 януари Casio Computer Co., Ltd., Токио, представи най-новото си попълнение към семейството на хитовата серия мъжки часовници G-Shock. Това, на което те и този път не изневеряват е високата им устойчивост на удар, както и богатата функционалност. Новият GD-X6900 се предлага в седем модела, всеки завършен изцяло в Хедър стил, който наподобява използваният текстилен материал, съчетаващ преплитащи се цветове с по-светли нишки. Една наистина интересна иновация след моделите с камуфлажна премяна. Производителите залагат все повече на нестандартните и впечатляващи решения, относно външния облик на всеки следващ модел. Хедърът е добре познат в изработката на шуби, горнищата и анцузите.  Това прави седемте свежи часовника идеално допълнение към стила на притежателя си и диктуват модните тенденции. G-Shock GD-X6900 са вдъхновени от уличната мода и спортно-ежедневния стил, което личи не само от визията им, но и от изключителната им издръжливост. Те отговарят на военните стандартни спецификации, регламентирани от Министерството на отбраната на САЩ.

Цветните модели се предлагат в класическо черно, забележително червено, мъжествено синьо, модерно бяло, свежо зелено, неутрално сиво и сигнално жълто. Съобразени са с вкуса на всеки, а искрящите цветове стават все по-популярни, защото се открояват на улицата.

Характерното при тези модели Casio G-Shock са големият корпус с размери 57.5 × 53.9 × 20.4 мм., високо ниво на водоустойчивост, гарантиращо безопасност на часовника до 200 м. дълбочина. GD-X6900 е с 3 мултифункционални аларми със звуков сигнал на всеки час, световно време, показване на часа в 12/24-часов формат, автоматичен календар. Дисплеят е дигитален с автоматична LED подсветка (супер илюминатор). Животът на батерията е до 10 години. Изобщо всичко, от което се нуждае мъжът с динамично ежедневие.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Casio пуска часовници Heathered G-SHOCK GD-X6900, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*