CasioWatches.BG навърши 1 година

casiowatches-na-1-godinaНякак неусетно мина една година от съществуването на сайта ни. Разбира се, като всяко начало и при нас то беше трудно. Влизахме в ниша, в която конкуренцията беше и все още е голяма, нямахме идея как ще се развият нещата, но бяхме решили да пробваме и дори и не помисляхме да се отказваме. Знаехме, че за да успеем, трябва да предложим нещо различно, нещо ново, нещо, което, към онзи момент, никой друг сайт не предлагаше. Доста мислихме и премисляхме нещата и в крайна сметка взехме решение, което се оказа правилно. Заложихме на неща, които до тогава никой друг сайт не предлагаше, ето и част от тях:

YouTube канал

Нашата идея бе да бъдем първи в нещо, затова и направихме нашия YouTube канал – CasioWatches.BG в YouTube. Това определено беше нещо ново. На пазара за часовници Касио, нямаше друг сайт в България, който да предлага видео ревюта на моделите Касио. И тук, както във всяко ново начало, нещата не бяха лесни. Първите ни клипове бяха снимани с много висок клас Web-камера, но колкото и да беше висок класът й, тя си имаше своите недостатъци. Не успяваше да фокусира достатъчно бързо и затова част от първите ни клипове не бяха с нужното качество. На по-късен етап се оборудвахме с нова HD камера и нещата потръгнаха както трябва. Към момента каналът ни има 650 абонати  и гоним 1 милион гледания, като има качени над 250 клипа. Те се гледат от потребители по целия свят, а сайтът ни печели нови и нови фенове.

Авторски снимки

Другото, което още от началото искахме да направим е- ние сами да си правим снимките на часовниците, които продаваме. И тук нещата не бяха лесни, човекът който правеше (и продължава да прави) тези снимки нямаше опит в снимането, а и апаратът не беше нищо особено, една обикновена „сапунерка“ 12.1 мегапискела на Канон. На по-късен етап взехме хубав професионален апарат и сега вече можем да твърдим, че снимките ни са с много по-добро качество от това, което бяха в началото. Разбира се, винаги има още какво да се желае, затова не спираме да се развиваме и смятаме, че снимките ни ще стават все по-добри и информативни.

Facebook

Няма как в днешно време, електронен магазин да няма страница в най-голямата социална мрежа в света. Още със създаването на сайта, ние направихме и нашата страница Casiowatches.bg Днес, една година по-късно, страницата ни има над 3000 хиляди фенове. Тук всъщност дължим едно извинение на нашите приятели, защото страницата понякога не се обновява често, но обещаваме това да се промени и все по често да публикуваме интересни новини и снимки на любимите часовници – Casio.

Google+

Преди време мрежата на Google беше третата социална мрежа с най-много регистрирани потребители, но това се промени и тя вече е втора след facebook. Не бихме се учудили, ако след време стане и номер 1, все пак зад нея стои гигантът Google. Затова нямаше как да пропуснем да направим своя страница и в тази мрежа CasioWatches.BG. За съжаление към момента тя не е достатъчно посещавана от българите, но вярваме че това ще се промени и скоро все повече наши сънародници ще я посещават, развивайки там свой лични и бизнес страници.

Twitter

Още една от световните мрежи, в която присъстваме е – Twitter. И тя не е от най-посещаваните от българите, но в нея има голям потенциал. За много голям период от време, тя бе позабравена от нас, но от скоро отново редовно поддържаме акаунта си там CasioWatches.BG в Twitter.

Часовници Casio на изплащане

Една от услугите, които въведохме за нашите клиенти, е възможността да закупуват часовници от любимата марка, без да се налага да плащат цялата сума в брой. Разберете повече за услугата, предлагана от CasioWatches.BG – Casio на изплащане. Чрез тази опция нашите клиенти могат да изплащат часовниците за различен период от време в рамките от 3 до 36 месеца. Като сами определят размера на месечната си вноска. И сега, година по-късно ние можем да кажем, че ходът, с въвеждането на тази услуга, беше изключително успешен. Това ще потвърдят всички наши клиенти и приятели, които се възползваха от изгодната възможност и вече носят на ръцете си страхотни часовници.

Бъдещето

Ние не сме пророци и не можем да предсказваме бъдещето, но едно нещо знаем със сигурност, няма да спрем да се развиваме. Ще се постараем да добавим нови и нови услуги с цел максимално да улесним всички наши потребители. И разбира се, както до сега, винаги ще се стараем всичките ни клиенти, без изключение, да останат доволни.
Обобщение

И накрая, но не на последно място, искаме да благодарим на всички наши приятели и клиенти за това, че повярваха в нас, с което повлияха на нашето развитие.
Благодарение на Вас, днес http://casiowatches.bg/ е това което е, без Вас това нямаше как да се случи. Поради тази причина ние Ви дължим един дълбок поклон!

Благодарим Ви!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)
CasioWatches.BG навърши 1 година, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*