Камуфлажна окраска от Casio – GA-100CF-1A9ER, GA-100CF-8AER и GA-100CF-1AER

GA-100CF-1AER (4)През тази година екипът на Casio пусна на пазара своята нова колекция  модел G-Shock с интересен дизайн, вдъхновен от камуфлажната униформа на войниците. Това интересно стилово хрумване е намерило реализация не само при самите модели, но и при  кутийките, в които са поставени. Част от  атрактивната  нова колекция на Casio  са  моделите GA-100CF-1A9ER, GA-100CF-8AER и GA-100CF-1AER.  Всеки от тях има богат арсенал от възможности. Оборудван е с  напълно автоматичен календар, пет ежедневни аларми и световно време. Петте аларми предупреждават за важни събития със звуковия си сигнал, който звучи в предварително зададен час. Животът на батерията на продуктите е 3 години. Часовниците са устойчиви на влиянието на магнитните вълни. Освен това са с впечатляващата водоустойчивост от 20 бара, която позволява на собствениците на моделите да се гмуркат  с тях на ръката без проблем. Излъчващ светлина LED диод се използва за осветяване на циферблата. Осветлението се задейства автоматично, когато наклоните часовника към лицето си.

Всеки от моделите съчетава плюсовете на аналоговите и дигиталните технологии.  Върху циферблата им виждаме аналогови стрелки и дигитален дисплей, на който се изобразява информация за хронометъра, датата, деня от седмицата, алармите. Стъклата на часовниците са от твърд минерал-кристал, който ги пази от външните въздействия на околната среда. Надписът Protection върху корпуса е сигурен знак, че моделите са наистина устойчиви и няма да се счупят при удар и намокряне. Върху корпуса им има 4 контролни бутона, с които се задават различни настройки. Каишката пък е широка и с удобна закопчалка. Стоманените болтове върху корпуса придават допълнително усещане за здравина. Такива часовници са предназначени за истински спортисти,  нуждаещи се от сигурен спътник, с който да се отдадат на всякакви предизвикателства.

И по размери  на корпуса са достатъчно големички – 55 х 51,2 х 16,9 мм. Внушителни  са от всяка гледна точка, защото са истински здравеняци, които са с мускулеста осанка и същевременно  с много функции.
От трите варианта с най-светъл цвят на корпуса и каишката е GA-100CF-8AER. Той е в светлосиво и със сребристи стрелки. Камуфлажната му украса е в контрастни  и приглушени цветове и не се набива на очи. Със стилната си визия моделът със сигурност ще допадне на хората, които предпочитат аксесоарите, които не  се натрапват, а стилно допълват тоалета им. От Casio  са подходили умерено по отношение на цвета на часовника, но не и на възможностите му. Те определено не са скромни.

GA-100CF-1AER е с черна каишка и корпус. Здравата и масивна външност на часовника определено приляга на този нов представител на серията G-Shock. Цифрите върху дигиталния циферблат са бели. Съчетаването на контрастното  – черно и бяло е основната стилова линия, следвана от производителите му.
Вариантът GA-100CF-1A9ER също е в черно, но с малко по-различен дизайн на дисплея. Стрелките и индексите са в жълто, а камуфлажната окраска е в по-ярки цветове. Цифрите върху дигиталните циферблати също са жълти. Може да се каже, че този модел е един по-открояващ се вариант на GA-100CF-1AER. И той като него е предназначен за любителите на екстремните изживявания, но такива, които са и с по-силно изразен характер.

Именно на тях приляга такъв по-открояващ се аксесоар.
Всеки от тези три часовника е част от една серия, в основата на която заляга интересна дизайнерска идея часовниците да са с циферблати,  напомнящи за камуфлажно облекло. Тези истински здравеняци определено са подходящ аксесоар за хора с характер, които не се боят да попадат в опасни ситуации и да излизат достойно от тях. Часовниците си имат всичко необходимо, за да устоят на различни предизвикателства, които външната среда им предлага, и да не се счупят.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.2/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Камуфлажна окраска от Casio - GA-100CF-1A9ER, GA-100CF-8AER и GA-100CF-1AER, 7.2 out of 10 based on 5 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*