Новата серия G-Shock GA-1000 на Casio

GA-1000-9BERЕдна от най-търсените характеристики, които всеки човек търси, когато желае да закупи часовник, е здравината. За съжаление, обаче, малко са марките, които могат да предложат качество, точност и здравина в едно. За наша радост има марка, чиято серия е предвидена и създадена за хората, желаещи надеждност и здравина. И тя е на японската марка Касио, а самата серия се казва G-Shock. Още от създаването й, производителите не спират да работят по посока на това, часовниците да са все по-здрави и все по-издръжливи.  След годините развитие Casio развиваха и усъвършенстваха серия G-Shock, за да стигнат до най-новите модели от 2014 година –  G-Aviation или така наречената „пилотска серия“.
Моделите от тази серия, освен забележителна здравина, притежават и много полезни функции, които биха Ви свършили работа и без да се налага да сте пилот. 🙂 Тези функции са: термометър и дигитален компас, чрез който по всяко време можете да се ориентирате в коя посока да вървите и каква е температурата на околната среда. Другата полезна функция е – световно време. Чрез нея за няколко секунди можете да разбере колко е часът в даден град по света /48 града в 31 часови зони/.
За нуждите на това представяне, ние  си поиграхме с един от тези часовници или по-точно G-Shock GA-1000-9BER. Първото, което се забелязва при него, е цветът на каишката му – жълт. С този ярък цвят моделът се забелязва от доста далеч и от всички. Въпреки, че на пръв поглед часовникът изглежда доста масивен, това всъщност изобщо не е така, часовника тежи точно 85 грама. Размерите му са: широчина 51мм x  височина 52.1 мм x дебелина  на корпуса 16.6 мм.

 

Работата с него е повече от елементарна. Сверяването му е изключително лесно и едва ли би Ви затруднило / Все пак ако имате някакви трудности с настройките на такъв модел, закупен от нас, винаги можете да се свържете с нас и ние напълно ще Ви съдействаме/. Едно от нещата, които винаги сме уважавали в часовниците на Casio е, че фосфорното покритие на стрелките им е повече от добро. Дори и в най-евтините им модели, стрелките „светят“ вечер достатъчно ярко за да разпознаете часа.

А тук при този модел, нещата са повече от прекрасни. Дори при кратко излагане на светлина, стрелките остават забележими за дълго време. Но дори, когато часовникът е на тъмно за доста време, тогава идва на помощ UV-LED Neon-Illuminator Light. Това е ултравиолетов LED, който се намира долу на 6 часа и при включването на светлината на часовника, осветява целия циферблат и всичко по него става абсолютно видимо и четимо. Часовникът се захранва от две батерии модел SR927W, като едната е за UV-LED диода, а другата е за работата на механизма. При нормална работа с часовника от Casio казват, че ще издържат две и повече години, без да ги сменяте. Но, ако си играете много с часовника и ползвате всичките му функции ежедневно, батериите се изхабяват. Съветът ни към Вас е да се обръщате само към оторизиран сервиз на марката за смяна на батериите!

Другото интересно при модела е, че се предлага в много цветови варианти. Наличните при нас в CasioWatches.BG модели от серията са: GA-1000-9BER /жълта каишка – нов модел/, GA-1000-4BER /червена каишка – нов модел/, GA-1000-8AER /сива каишка – нов модел/, GA-1000-2AER /тъмно синя/, GA-1000-1BER /черна каишка, кафеникав циферблат/. GA-1000-2BER /черна каишка с черен циферблат и син безел/.

Повече детайли за тези модели можете да разберете като изгледате и приложените видео презентации. Разбира се, при възникнали въпроси, относно който и да е модел от серията GA-1000, винаги можете да се обърнете към нас и наш служител ще Ви даде компетентен съвет.
Само при нас можете да закупите часовник Касио и на изплащане на равни месечни вноски. Ето и един пример за 12 месечно изплащане на лизинг: цена на часовника: 590.00 лв.,  вноска на месец: 58 лв. Крайната сума която ще платите е: 696.2 лв. Тоест за 1 година оскъпяването на часовника е: 106лв.

Не се колебайте да изберете своя нов часовник Casio G-Shock от един от лидерите – оторизираният търговец на часовници Casio – CasioWatches.BG.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Новата серия G-Shock GA-1000 на Casio, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*