Новите модели Casio Pro Trek 2014 година са вече при нас

PRG-280-2ERВ желанието си да Ви предоставяме винаги нови модели в сайта ни сега Ви представяме няколко  атрактивни  и актуални в момента часовници Casio с дигитално-аналогови циферблати. Pro Trek PRG-280-1ER е един наистина издръжлив спортист, защото разполага с 20 бара и можете да се гмурнете спокойно с него във водата. С дигиталния му компас пък винаги ще откриете вярната посока. Другият новобранец – PRG-280-2ER – също разполага с подобни практични екстри, които ще се харесат на всяка по-екстремна личност. Металният вариант – PRG-280D-7ER – привлича веднага вниманието.

Неговият блясък и редица възможности ще  допаднат на всеки съвременен мъж с активен начин на живот. Другият дигитално-аналогов модел, който вече присъства в нашия сайт и е достойна копания на всеки любител на приключенията сред природата. В сайта ни можете да откриете и три лимитирани модела Edifice от серията Red Bull. Интересното при тях е, че са изключително устойчив и на вибрации и със стъкла от сапфир-кристал. Очаквайте още  нови и атрактивни модели на марката в нашия сайт.

Всички тези нови модели са вече налични при нас и могат да бъдат поръчани. Всичките са 100% оригинални и са с 24 месеца гаранция. Важно е да отбележим, че доставката на всичките часовници Casio закупени от нас е абсолютно безплатна в рамките на България.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Новите модели Casio Pro Trek 2014 година са вече при нас, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*