Печелившите от фейсбук играта на Casiowatches.bg

5342_630207563671720_1683164448_nЗдравейте, приятели! Както бяхме обявили,  на днешната дата изтеглихме късметлиите от нашата игра. В тегленето бяха включени имената на всичките 3036 фена, харесали страницата ни във Facebook.

Честито на печелившите, а на тези, които този път нямаха такъв късмет, пожелаваме да не се обезсърчават, защото предстоят още много интересни изненади. Подготвяме други атрактивни игри, в които отново да могат да участват всички наши приятели.

А какво по-хубаво в топлото време от един модерен ръчен аксесоар, който да допълни перфектно тоалета Ви. Пожелаваме късмет на всички бъдещи участници в нашите игри. Надяваме се да се забавлявате с нас и да спечелите някоя от атрактивните ни награди. Успех и бъдете с нас в приключенията, които сме Ви подготвили, за да подобрим настроението Ви.  За нас е удоволствие да измисляме и реализираме за Вас нови игри, а с това и да увеличаваме шанса Ви за печалба.

Стремим се по-голяма част от Вас да останат доволни, а не само вече спечелилите. Затова очаквайте изненадите ни  и взимайте участие в томболите. Колкото по-активни сте, толкова по-голям е шансът да се радвате на оригинален часовник, произведен от изжестната по целия свят компания Casio. Някои пък може би се чудят какъв подарък да подарят на любим човек.

Всяка от наградите в нашите игри би изпълнила перфектно ролята си на подходящия подарък, защото е достатъчно атрактивна. За да зарадвате себе си или близък човек, участвайте и нека шансът бъде на Ваша страна!

А ето и тези, нa които се усмихна късметът, в настоящата ни игра:

  • 1. Vasil Mitev – печели часовник по избор на стойност 150лв или по-скъп срещу доплащане от http://casiowatches.bg

  • 2. Daniel Velchev – Печели талон за еднократна отстъпка в размер на 20% от http://casiowatches.bg

  • 3. Asen Nachov – Печели талон за еднократна отстъпка в размер на 15% от http://casiowatches.bg

    Това са нашите победители! Чесито!
    Ако в срок до 7 дни не се свържат с нас, за да получат наградите си, наградата ще отиде при някой от допълнително изтеглените фенове, а те са:

  • 1. Martin Jordanov – 1 резерва

  • 2. Reni Velkova – 2 резерва

  • 3. Росица Ралева – 3 резерва

Ето и обещания видеоклип с тегленето на печелившите:

Важно: Очакваме печелившите да се свържат с нас, като ни изпратят съобщение във Facebook от съответните печеливши профили!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Печелившите от фейсбук играта на Casiowatches.bg, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*