Ревю: Casio Еdifice ERA-200B-1AVER

ERA-200B-1AVERЧасовникът ERA-200B-1AVER е един от интересните представители на серията Edifice на Casio. Той разполага с много атрактивни функции, които биха се харесали на всеки почитател на наистина модерните в технологично  отношение продукти. Той е сравнително голям – размерите му са 49.8 х 46.7х13.1 мм. Същевременно е лек – тежи 90 грама. Корпусът му е изработен от висококачествена стомана, а каишката му е силиконова, което я прави изключително здрава и гъвкава. Часовникът разполага и със здраво минерално стъкло. Има водоустойчивост от 10 бара, което означава, че може да се използва от почитателите на водните спортове. Моделът има редица възможности, като една от тях е фактът, че с докосването на един бутон дисплеят може да се освети в интересен цвят.

Същевременно луминесцентното покритие осигурява продължително осветяване дори, когато часовникът не е бил  излаган на светлина за известно време. Това допринася за добрата четивност на информацията, изобразена върху циферблата му. Друга екстра, която ще се хареса на почитателите на заниманията на открито, е дигиталният компас. С него те могат да бъдат сигурни, че ще разполагат с ориентир за избрана от тях посока. Термометърът също е полезна екстра, защото позволява на собствениците на часовника да се предпазят от прекалено премръзване или прегряване при по-екстремни условия.

С функцията световно време пък те могат да се осведомят колко е часът в големи градове или конкретни райони по света. Тя е от особено значение за пътуващите. На любителите на активния начин на живот би допаднал хронометърът, защото с него могат да измерват постиженията си по време на тренировки. Моделът разполага и с 5 независими една от друга аларми и Snooze функция. Има и възможност за изключване на звука по време на работа с часовника. Това осигурява безшумното преминаване от една функция към друга. Календарът на часовника е напълно автоматичен. Това са привлекателните функции на часовника.

Но той е интересен и по отношение на визия. Дизайнът на циферблата му би се харесал на всеки почитател на спортните модели. На него е изобразена и тахиметрична скала. Умело са съчетани три цвята – черно, бяло и червено. Това прави часовника доста стилен. Серията Edifice на Casio привлича вниманието на редица клиенти, защото всеки от моделите, включени в нея е с уникален стил. Това важи и за  ERA-200B-1AVER, който би допаднал на любителите на активния начин на живот и същевременно е в стилни цветове. Това е един многофункционален модел с редица възможности, снабден с прецизни японски механизми. Casio е марка, утвърдена на пазара, и това също допринася до увеличаването на интереса към този модел.

Ако часовникът Ви е харесал или желаете повече информация за него, можете да се свържете с нас на телефони: 0876 105 606 / 0876 105 605 или чрез формата за контакти на сайта. Ето и директен линк към самия часовник: http://casiowatches.bg/casio-edifice-era-200b-1aver.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Ревю: Casio Еdifice ERA-200B-1AVER, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*