Ревю: Casio G-Shock GB-6900B-1BER

casio.G-Shock.bluetoothФен съм на мобилните устройства и с удоволствие разбрах, че вече имам възможността да се свързвам със смартфона си (Galaxy S4) и през часовника. Това е изключително улеснение за мен, защото винаги съм осведомен дали някой ми звъни, получавам имейл или смс дори да съм си оставил телефона да се зарежда вкъщи. Предпочитанието ми към активния начин на живот ме подтикна да си избера някой от спортните часовници от серията G-Shock  на Casio. Те са здрави, с много възможности и същевременно са създадени от японски лидер в сферата на производство на часовници. Ето че той се погрижи да удовлетвори и необходимостта ми от такъв модел, чрез който да получавам съобщенията си от телефона. При това часовникът се предлага в достатъчно богат избор от цветове, за да паснат на  различни мои дрехи. Не мога да скрия задоволството си от появата на GB- 6900B на Casio.

Слагам го на ръката си и е с мен навсякъде. Не се плаши от вода, защото е с водоустойчивост от 20 бара. Това означава, че може да е с мен и на морето или в басейна и няма да се повреди. Изработен е изцяло от полимер и това също го прави устойчив на външни влияния. Същевременно разполага с характерните за всички часовници G-Shock екстри като автоматичен календар, таймер за обратно броене, хронометър, 5 независими аларми, функция за пестене на енергия и индикатор за нивото на захранване на батерията. Ако се нуждая от осветление, за да видя някоя информация, просто натискам разположения под дисплея бутон и готово. Часовникът е толкова лек и комфортен за носене, че безпроблемно е навсякъде с мене.

Има го във вариант изцяло в черно и това го прави още по-стилен. Докато пътувах из чужбина пък усетих колко практично е да си имаш часовник със световно време, за да се ориентираш за точния час в различни държави. Онзи ден щях да забравя за важно събитие, но алармите му ме предупредиха и се избавих от неудобната ситуация да се извинявам за закъснението си. Изобщо в лицето на ръчния си аксесоар имам един сигурен помощник, който ми дава най-нужната информация. Това е типично за повечето часовници G-Shock, но този е по-различен, защото се свързва и с другото ми любимо устройство – смартфонът. Вглеждам се в дисплея и виждам надписа Bluetooth. Благодарение на тази екстра аз получавам най-важната за мен информация като сигнал за смс, имейл или  получено обаждане директно през часовника.

Видео ревю на Casio G-Shock GB-6900-1BER

Копчетата за работа с часовника са достатъчно малки и дискретни, за да не направят визията му твърде груба. Изобщо в стилово отношение моделът е доста изчистен и затова мога да го нося и в по-официална обстановка. Какво повече да искам от един часовник – той е здрав, свързва се със смартфона ми и има куп функции, които улесняват ежедневието ми. Лек и комфортен е за носене всеки ден и има сигурна закопчалка, за да не падне, докато бързам за някъде. Всичко това ми помогна да взема бързото решение, че ще си купя точно този модел на Casio. Доволен съм от избора си и Ви го препоръчвам, защото няма да останете разочаровани. Екипът на Casio  са се погрижили отново да привлекат вниманието на своите клиенти с нещо иновативно и практично. А, забравих да Ви споделя, че и цената му е доста приемлива. Е, ако още сте се колебали сигурно вече сте съгласни, че това е наистина интересен нов модел.

Предлаганите от нас модели от тази серия можете да видите тук

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Ревю: Casio G-Shock GB-6900B-1BER, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*