Ревю: Casio G-Shock Серия DW-6900

DW-6900Дигиталните часовници DW6900 от популярната серия G-Shock  на Casio  са предназначени за хората с активен начин на живот. Създадени са така, че да бъдат невероятно издръжливи. Разполагат с електро-луминисценстно осветление на дисплея, а комфортният им дизайн ги прави практични за носене всеки ден. Всеки модел от колекцията би бил и великолепен подарък. Часовниците от серията G-Shock са известни със своята висока устойчивост на удар и силни вибрации. Имат функции като хронометър, осветление на дисплея и са с висока степен на водоустойчивост. Същевременно те са не само с множество технологии, но и с интересни дизайни.

Великолепно допълнение са към визията на спортните натури. Задвижвани са от кварцови механизми. При изработването им са използвани радикално нови технологии, които ги правят неуязвими на силни удари. DW-6900 притежават редица практични функции като календар, хронометър и таймер за обратно броене. Корпусите им са с диаметър 45 милиметра, и са изработени от висококачествен полимер. Каишката им също е от полимер, а закопчаването им е удобно и надеждно. Върху корпуса има 4 бутона, които се използват за преминаване от 12-часов към 24-часов формат, както и за настройки на таймера за обратно време.

Когато стойността му стигне нула, алармата звучи в рамките на 10 секунди, докато не се натисне някой бутон. Осветлението се задейства, когато алармата или ежечасовият сигнал започнат да звучат. Алармата може да се настрои така, че да се задейства в определен час, минути, месец или дата. Хронометърът  също е доста практична функция, която ще се хареса на любителите на спорта. Моделът разполага и с автоматичен календар.

Всички тези преимущества на часовниците ги правят подходящи за използване от  спортисти, военни или просто почитатели на заниманията на открито. Притежават характерните за представителите на серията G-Shock издръжливост и надеждност. Размерите на корпуса им са големи, което ги прави и модерни, тъй като аксесоарите по-значителни размери стават все по-популярни.

Моделът DW-6900 се предлага в различни цветови варианти, така че клиентите могат да открият именно този, които най-добре пасва на личните им предпочитания.  Комбинацията от богата функционалност и практичен дизайн е присъща за моделите от серията G-Shock.  Това се отнася и за DW-6900. Той е достоен представител на  популярната колекция на японския производител и би бил наистина надеждна компания на своя собственик за дълго време.

Моделите от тази серия на Casio G-Shock можете да разгледате като клукнете тук

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.6/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Ревю: Casio G-Shock Серия DW-6900, 8.6 out of 10 based on 5 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*