Ревю: G-Shock G-7900 – здравеняк, който не се бои от студ и вода

gshockg7900Моделът Casio G-Shock G7900 е достъпен в три различни цветови варианта. Така всеки клиент може да си избере продуктът, чиято визия най-му допада. Както обикновено, екипът на Casio  се е погрижил да предложи достатъчно разнообразие на потребителите си. Именно с тази своя стратегия той успява да задържи вниманието им в продължение на толкова години. Casio G-Shock G7900 отново е нещо различно и атрактивно, което се откроява сред останалите представители на известната колекция на японския производител. Освен с всички останали предимства, характерни за моделите от тази серия, той разполага и с изключителна устойчивост на ниски температури.

Способността му да остава невредим при спад в температурата  го откроява сред останалите здравеняци от  популярната серия G-Shock на  японския производител. Часовникът е с големи бутони. Това означава, че могат да се използват дори и с ръкавици. „G“ бутонът е за осветлението на дисплея. То е електролуминисцентно.  Забелязва се интересния дизайн на винтовете в предната част на часовника. Те допълват усещането за масивност и здравина, излъчвано като цяло от модела. Водоустойчивостта на 20 бара е достатъчно висока, за да зарадва феновете на водните спортове.

g-shockG-7900

Впечатление прави и дисплеят, на който се изобразяват различните фази на луната, както и графиката за приливите и отливите.  Те, в допълнение с яхт таймера, са доста атрактивни за любителите на плаването. Моделът разполага още с 5 независими една от друга аларми(със Snooze  функция),световното време,  таймерът за обратно броене, календарът и 12/24-часовият формат на изобразяване на часа.  Диаметърът на часовника  е 52.4 мм, а дебелината му е 17.7 мм. Тежи скромните 68 грама, което го прави доста лесно преносим. Корпусът и каишката му са изработени от полимер, което го прави подходящ за ежедневна употреба.  

Като цяло, може да се обобщи, че G7900 разполага с несравнима здравина. Те са създадени от екипа на Casio  с цел да бъдат добра компания на хората, които обичат приключенията. Устойчивостта му на ниски температури позволява работа с него дори в зимни условия. Големият дисплей, разделен на секции, осигурява лесен достъп до различен вид полезна информация. Всички предимства на модела го правят достоен представител на серията G-Shock, който същевременно внася и нещо ново и различно в нея. Привлича вниманието на още почитатели на колекцията и на марката. Така актуалността на нейните продукти и интересът към нея се засилва. Към това може да се прибави и достъпната цена на продукта.  

При нас можете да откриете няколко модела от тази серия на G-Shock в различна цветова гама. Моделите можете да разгледате тук: G-Shock G7900

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Ревю: G-Shock G-7900 - здравеняк, който не се бои от студ и вода, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*