Ревю: G-Shock серия GA-150

GA-150MF-7AУникалният 3-D дизайн на часовниците от серията GA-150 създава усещането, че те са наистина здрави и надеждни. Към това трябва да се добавят матовото покритие на корпуса и каишката, както и комбинацията между дигитални и аналогови възможности. Тези особености в дизайна на моделите от серията ги превръща в едни наистина атрактивни представители на серията G-Shock. Те са устойчиви на удар и имат водоустойчивост от 20 бара. Усилената им конструкция ги пази от удар и вибрации. Високата им степен на водоустойчивост ги прави подходящи за носене и от любителите на водните спортове. Друго предимство на часовниците от серията GA-150 е тяхната устойчивост на влияние на магнитни вълни.

Това също допринася за тяхната здравина и гарантира, че ще могат да бъдат използвани за дълъг период от време.  Имат автоматично LED осветление, което осигурява добра видимост на информацията на дисплея и в по-тъмна среда. Екстрата световно време пък осигурява възможност са осведомяване за времето в 29 часови зони (48 града). Моделите разполагат съо с 4 независими една от друга аларми, Snooze функция, както и с ежечасов сигнал. Хронометърът би бил практична екстра за всеки почитател на спорта, както и таймерът за обратно броене. 

Размерите на GA150 са 55.1 x 52.2 x 16.6 мм, а теглото му е 71 грама. Часовникът е голям, но тъй като корпусът и каишката му са изработени от полимер, то той е доста лек. Това го прави практична компания при всякакви обстоятелства. Първоначално моделът се предлагаше в черно и бяло. И двата му варианта са стилни биха се харесали както от почитателите на спорта, така и от любителите на по-изтънчения и елегантен стил.

След това бяха направени и други негови версии в по-ярки цветове като светло зелено и оранжево. Те пък биха допаднали на хората, които искат да се отличават или пък си търсят подходящ ръчен аксесоар, допълващ перфектно лятното им облекло. Същевременно от компанията Casio  са създали варианти на модела в цвят металик. Японският производител се е постарал да предостави на клиентите си богати възможности за избор, за да могат те да си закупят най-подходящия за тях продукт. Часовниците от серията GA-150 впечатляват не само с атрактивната си визия, но и с множеството си практични функции.

Те гарантират на собствениците на тези продукти едно истинско удоволствие от притежаването на маркови часовници с редица възможности и атрактивен дизайн. Отличават се с високото качество, характерно за японските продукти, и същевременно имат универсален стил и са подходящи за носене по време на всякакви поводи. Множеството цветови варианти на модела го правят неустоим за по-широк кръг клиенти. Те са доказателство, че екипът на Casio  се стреми да достави на всеки свой потребител най-подходящия за него часовник.

Конкретната серия, както и други модели на Casio G-Shock можете да разгледате в сайта ни, или като кликнете на линка: G-Shock серия

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Ревю: G-Shock серия GA-150, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*