Ревю на Baby-G BGA-152

Baby-G BGA-152-2Серията Baby-G  е създадена от екипа на Casio с много внимание към дамите. Тя подходяща на онези от тях, които предпочитат динамичния начин на живот. По здравина приличат на мъжките часовници от серията G-Shock, но са значително с по-приятна за дамите визия. Интересното в дизайна им е, че имат римски цифри, което им придава класически външен вид. При тези дамски модели е акцентирано на здравината, но не е забавена и елегантността, така предпочитана от дамите. Един от представителите на серията е моделът BGA-152-7B1. Стъклото му е здраво и минерално. Корпусът му  е изработен от съчетание между полимер и неръждаема стомана. Каишката е полимерна.  Разполага с LED  осветление. Екстрата световно време ще се хареса на почитателките на пътуванията, защото благодарение на нея те могат да разберат колко е часът в една от общо 29 часови зони.

Хронометър би помогнал на всяка дама да постига по-добри резултати по време на спорт. Таймерът за обратно броене също би свършил добра работа в тази насока. В динамичното си ежедневие всяка дама бърза да не закъснее или нещо повече – да пропусне важно събитие. За целта ще й помогнат петте аларми на часовника, които няма да и позволят да бъде неточна. За още по-голяма сигурност тя може да използва и ежечасовия сигнал, който дава възможност за отчитането на всеки час. Напълно автоматичния календар на часовника пък предоставя информация за актуалната дата и може да прави това безупречно в продължение на дължи години. Часовникът изобразява часа в 12/24-часов формат. В този пълен с възможности модел аналогови и дигитални технологии съжителстват в перфектна хармония. Това води и до разнообразяване на стила на циферблата му.

Часовникът е с размери 47.5 х 42.8 х 12.8 мм. Те са сравнително големи за дамски модел, но  пък тежи само 43 грама.  Водоустойчивостта му е 10 бара и това го прави напълно готов да скочи с Вас в басейна. BGA-152-7B1 е на практика перфектната компания на всяка дама. Той е лек, устойчив на различни външни влияния и има модерен дизайн. Със сигурност би допаднал на всяка жена с модерно мислене и стил. Моделът се предлага в още един вариант –  BGA-152-7B2 – с циферблат в нежно розово. Преплитането между излъчващите класика римски стрелки и модерните технологии е интересното при този модел. Така са обхванати предпочитанията на различни хора. Часовникът е толкова стилен в бялата си премяна, че може да се носи с всякакъв тоалет и ще пасне добре на него. Ако Ви трябва по-спортен часовник с универсален стил и някои класически стилови акценти, то моделът BGA-152-7B1 е много подходящ за Вас.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Ревю на Baby-G BGA-152, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*