Ревю на Casio Edifice ECW-M300EDB-1AER

Casio Edifice ECW-M300EDB-1AERЧасовникът на Casio Edifice ECW-M300EDB-1AER е истински първенец сред моделите на прочутия производител на часовници Casio. Той е тип хронометър, а циферблатът му е аналогов и цифров. Моделът е наистина универсален и изключително издръжлив. Може да бъде носен както на работното място, така и по време на физически упражнения. Стъклото е устойчиво на надрасквания, гривната му също е много здрава. Впечатление прави, че стрелките са с фосфорно покритие, а гривната е изработена от неръждаема стомана. Клиентите могат да имат различни причини, заради които биха купили този часовник – влияние от модни тенденции или от желание да се осведомяват за точното време. И в двата случая те ще бъдат доволни.

Моделът е оборудван с технология за зареждане от слънцето, която работи безотказно и непрекъснато. Тя действа, когато собственикът на часовника се разхожда навън, и поддържа нивото на зареждане на батерията. Но впечатляващите технологии, притежавани от този часовник не спират до тук. Той радва собствениците си и с Muti Band 6 функция, посредством която получава радио сигнали от целия свят. Този модел тип хронометър притежава аларма и LED осветление, което може да се настройва ръчно и автоматично. Сред основните му предимства е, че може да издържи при потапяне във вода на дълбочина до 100 метра.

Неговата водоустойчивост гарантира спокойствието на притежателите му, че няма да бъде повреден при намокряне.  Това е особено важно за любителите на водните спортове, които не биха искали да се разделят с любимия си аксесоар, докато плуват. Благодарение на своето LED  осветление часовникът работи перфектно и вечерно време. Собствениците му няма да се тревожат, ако се налага да се осведомят за времето, ако се намират в напълно тъмна среда. Продуктът има функция за звуков сигнал на всеки кръгъл час, която осведомява по удобен начин собственика за точното време. Това би се харесало на повечето хора, чието ежедневие е динамично и имат много ангажименти. Часовникът разполага с автоматичен календар и с таймер за обратно броене.

Като цяло, този моделът Edifice ECW-M300EDB-1AER  на Casio впечатлява както с атрактивния си дизайн, така и с множеството си функции. Същевременно е достатъчно здрав, за да бъде неизменна компания на притежателя си. Икономичността му, благодарение на зареждащата се от слънцето батерия , също  е сред най-големите му преимущества. Всичко изброено дотук е достатъчно мотивиращо не само за феновете на Casio, но и изобщо за почитателите на часовниците, да пожелаят да го притежават.

Поглед от близо на часовника: http://casiowatches.bg/edifice-ecw-m300edb-1aer.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Ревю на Casio Edifice ECW-M300EDB-1AER, 10.0 out of 10 based on 1 rating

One comment

  1. Здравейте .Интересува ме имате ли ръководство на Български за часовник CASIO ECW-M300EDB-1AE EDIFICE модул 5117 че не мога да го сверя.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*