Ревю на G-Shock GW-4000-1A

G-Shock GW-4000-1AДизайнът на дисплея на  часовника G-Shock GW4000-1A е вдъхновен от кокпита на самолетите. Има голям корпус с аналогови стрелки, на който се открояват оранжеви и бели акценти. Но не това е най-голямото му предимство. Има специална структура – Triple G-Resist – благодарение на която издържа на въздействието на три сили: гравитационна, при удар от падане, центробежна сила и вибрации. Авиаторският GW4000-1A  е по-издръжлив на удар, вибрации и центробежна сила от всякога. За това спомага изолирането му от външни влияния чрез използването на специални уплътнения.За да се убедите сами във впечатляващата му устойчивост, имате възможността да си го закупите от сайта Casiowatches.bg.  Циферблатът е създаден от различни слоеве, което подсигурява по-интересна визия и по-добра четивност на информацията.

GW4000-1A разполага с технология за радио сверяване, което дава възможност са самостоятелно настройване на часа и датата. Става автоматично, в зависимост от  избрания за основен от Вас град. Моделът има и технология за стрелките, която автоматично проверява и настройва позицията им.Той сам улавя нередност и прави корекции, ако стрелките не се движат в правилен ритъм.

За изработката на корпуса и каишката е използван полимерен материал. В коминация с с водоустойчивостта от 20 бара правят моделът става неуязвим на влиянието на водата. Той може да се зарежда чрез използването на слънчева енергия. Това е голямо предимство, когато собственикът му се намира някъде на открито и няма как да подменя батерии.

Екстрата Световно време позволява на любителите на пътешествията да се информират за точния час в различни градове по света. Ежедневната аларма пък ще Ви направи безупречно точни, защото  ще Ви предупреди за важно събитие.

Календарът на часовника е напълно автоматичен и след като бъде настроен може да Ви осведомява за точната дата до 2099 година. Хронометърът ще допадне на спортистите, защото с него те могат да проследяват постиженията си и да правят подобрения, ако се налага.

За да служи безотказно, часовникът е снабден и с други полезни екстри – индикатор за нивото на батерията и функция за икономия на енергия. Благодарение на тях можете да сте спокойни, че часовникът няма да Ви подведе във важен за Вас момент. Размерите на G-Shock GW4000-1A  са 52.9 x 50.4 x 15.6 мм. Теглото му е  75 грама и това го прави удобен за носене навсякъде.

Изработеният изцяло от полимер часовник  е лек, водоустойчив и с модерен дизайн. Може да допадне на всеки, който търси  силни усещания и  за него предизвикателствата са желани, а не отбягвани. Има всички основания да вярва, че компанията му е сигурна и няма причини за безпокойство. Моделът е подходящ дори за авиатори, защото разполага с повече от обичайните за всеки модел G-Shock  издръжливост и функции.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Ревю на G-Shock GW-4000-1A, 5.7 out of 10 based on 3 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*