Ревю на Pro Trek PRG270

PRG-270-1ER (1)Компанията Casio  пусна свой нов модел, оборудван с технологията Triple Sensor. Той е оптимизиран вариант на предходни такива продукти и се предлага в различни цветове. Както всички часовници Pro Trek  и PRG 270 е доста мускулест спортяга, който има голям корпус от пластмаса  с диаметър 56.4 мм и тежи 67 грама. Създаден е за  почитателите на всякакви занимания на открито и затова е оборудван точно с каквото е необходимо за такъв продукт – дигитален компас, алтиметър, таймер за обратно броене, аларма, функция за осведомяване за приливи и отливи.

Моделът разполага с най-нова  версия на Triple Sensor технологията. Чрез нея не само се подобрява точността на измерванията, но и скоростта, с която се изобразяват те. Благодарение на усъвършенстваната технология сензорите са със значително по-малки размери от тези на предходни модели. Макар да са с малки размери, новите сензори подсигуряват по-голяма точност  и са с подобрена икономичност. Часовникът е оборудван с аларма, която сигнализира за бърз спад или скок в барометричното налягане.

PRG 270 може и смело да се потопи с Вас във водата, защото има водоустойчивост от 10 бара. Ако вече се заинтригувахте от модела, можете да си го купите от сайта ни. Той разполага със соларна батерия, а дизайнът му е подобен на предходни модели – има комфортни контролни бутони, както и бутон за осветлението. Те могат да се използват дори с ръкавици.

Дизайнът на модела е съобразен с предназначението му за използване навън. Той е оборудван с технологията Tough Solar, която осигурява стабилна работа на часовника, дори и при използване на функции, които изискват много енергия. Същевременно разполага и с опция за икономия на енергия, която допълнително осигурява безпроблемна и дълга работа с часовника. Специален индикатор пък  показва точно до колко е заредена е батерията.

Сред основните му предимства е и издръжливостта на ниски температури. Това го прави напълно подготвен за суровите зимни условия. Можете да сте сигурни, че студът не е заплаха за него и че няма да се повреди.

За да не измръзнете прекалено или пък да се загреете твърде много, то часовникът  може да Ви осведоми за актуалната температура с помощта на своя термометър. Имате възможност да се любувате  на изгрева и залеза, тъй като той ще Ви осведоми и кога точно ще се случат те.

Това, което липсва при този модел за разлика от  например PRW 3000  е технология, чрез която се сверява с атомни часовници. Pro Trek  са великолепна опция за онези, които търсят модел, който е с повече функции от  G-Shock.

Всички интересни възможности на модела PRG-270, както и безупречната му визия, със сигурност ще привлекат вниманието на много почитатели на марката Casio по целия свят, които  ще харесат богатия набор от функции и издръжливостта му.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Ревю на Pro Trek PRG270, 7.0 out of 10 based on 3 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*