Серията Pro Trek на Casio – поставя стандарти по отношение на здравина и технологии

PRW-5000T-7ER (2).jpgЧасовниците от серията Pro Trek  на Casio  разполагат с предимството да бъдат захранвани от слънчевата светлина. Това обаче не е единственото им качество. Те имат модерни сенори, LCD дисплей, пасват комфортно на ръката и са изключително здрави. Оборудвани са с уникалната Triple Sensor технология на компанията, която предоставя възможност за точно измерване на температурата, барометричното налягане, както и с електронен компас, ориентиращ за правилната посока.

Колекцията Pro Trek включва модели с различни комбинации от технологии като компас, барометър, термометър, алтиметър, световно време, хронометър и обратно броене.  С всички тези свои функции часовниците са подходящи за любителите на пътешествията и на по-екстремните изживявания. Освен това моделите разполагат с уникално автоматично луминисцентно осветление, което се включва при обръщане на ръката към лицето.  

Това е голямо улеснение, защото понякога почитателите на по-екстремни спортове са затруднени да натиснат бутона за осветлението. Моделите разполагат и с модерни сензори, които доставят различен вид информация на своите притежатели.  Компасът  например има магнитен сензор и това го прави изключително точен. С помощта на други сензори се измерват стойностите на атмосферното и водното налягане. Така собственикът на часовник от серията Pro Trek  може да се осведоми за стойността на налягането, независимо в каква среда се намира.  

Не на последно по важност място  е и термо сензорът. Той се влияе от покачването или намаляването на температурата. Дава точна информация за стойността й, а това е доста съществено за всеки почитател на екстремните спортове. Не само функциите, но и стилът на моделите е направен в съответствие с тяхното предназначение. Те пасват идеално на ръката и затова е лесно да се работи със сензорните бутони дори с ръкавици. Часовниците имат и други особености по отношение на техния стил.

Те са с по-груба визия,  подхождаща на използването им при по-тежки условия, на които стандартните модели трудно биха издържали.  Марката Casio  е популярна със своите модерни в технологично отношение часовници. Но със серията си Pro Trek тя наистина поставя стандарти в това отношение.  Всеки представител на колекцията би бил надежден спътник на любителите на приключения и това го прави  изключително ценен продукт.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Серията Pro Trek на Casio - поставя стандарти по отношение на здравина и технологии, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*