Спортните предложения от Baby-G към дамите

95e135700b62f820f33491a3d218e9faКогато компанията Casio изобретява серията си G-Shock, тя го прави с идеята да осигури на мъжете толкова здрави часовници, че да могат те да бъдат навсякъде със своите собственици, без да се повредят при намокряне или удар. С тази своя колекция променя представата за тези продукти, които до този момент са възприемани като крехки и чупливи. За да зарадва и дамите със също толкова здрави и модерни часовници, японският производител прави специално за тях серията Baby-G. Тя включва също толкова здрави, колкото са G-Shock, часовници, но с приятна за дамите външност. Има такива в по-ярки или по-умерени цветове.  Срещат се както дигитални, така и аналогови модели. Покрити са предпочитанията на различните клиентки. В зависимост от тоалета си те могат да си изберат най-подходящия часовник. Друго преимущество на тези часовници е, че един модел се предлага в изключително много различни цветове. Интересен пример в това отношение е аналоговият BA-110.

Той е достъпен за клиентките в бяло, черно, златисто, сиво. Достатъчно стилен е, за да се носи не единствено в ежедневието, но и при по-специални поводи. Моделът  има автоматичен календар, таймер за обратно броене, ежечасов сигнал, световно време и LED осветление. Всичко това го прави ценна компания  за всяка дама с по-динамичен начин на живот. BGA-201 пък е интересен с това, че формата на корпуса му е правоъгълна. Предлага се в богато разнообразие от цветове. Има добра степен на водоустойчивост – 10 бара – което го прави подходящ и за любителките на заниманията във водата. Те няма да се повредят при намокряне и това определено е голям техен плюс. Удароустойчивостта и водоустойчивостта са сред основните преимущества на часовниците от серията Baby-G. Благодарение на тях те изпреварват  много свои конкуренти. BG-2100 е достъпен в няколко цветови варианта и има интересен дизайн, който го доближава до визията на модните аксесоари. Но този аксесоар не е уязвим, както повечето други. Падането и намокрянето не са никакъв проблем за него.

BGA-100-4B2ER пък е модел, който би допаднал на всяка девойка. Той разполага с по мъжки здрав корпус и верижка, но е изключително женствен и нежен в розово и със сърцата върху циферблата си. Нежната му външност  го прави неповторим дамски ръчен аксесоар. Моделът има и достатъчно много спортни функции като хронометър, таймер за обратно броене и световно време. С външността си и практичните си възможности би допаднал на всяка почитателка на активния начин на живот. Моделът има варианти в черно и сиво. Японският производител се е погрижил да осигури на дамите повече избор, за да пасне някоя от версиите на облеклото им. За да бъде една дама стилна, е важно всичко по нея да е в тон, това се отнася и за аксесоарите й. В тон с това разбиране от  Casio  са направили достатъчно много модели в разнообразни цветови варианти и така със сигурност привличат вниманието на много дами по света.

Всички изброени часовници на Baby-G могат да бъдат намерени в сайта ни CasioWachesBG. Избора от модели би задоволил всяка дама защото към момента предлаганите от нас модели са над 200.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Спортните предложения от Baby-G към дамите, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*