Стил и класа с новите предложения от Casio Ladies Solar Easy Readers

Ladies Solar Easy ReadersНа 21-ви април Casio America представи четири попълнение към серията си от аналогови часовници –  Ladies Solar Easy Readers. Серията LTPS100 съчетава стил с лекота на използване. Разполага със соларно захранване, както и водоустойчивост до 50 метра, за да се осигури допълнително удобство за потребителя.

„Търсенето на класически часовници, никога не е било толкова голямо, колкото в момента. Те си остават основен аксесоар към облеклото на всички ценители.“, каза вицепрезидентът на  Casio’s Timepiece Division – Дейвид Джонсън. „Ние знаем, че комбинацията от семпъл, изчистен дизайн и функционалност е привлекателна за огромен брой потребители.“

LTPS100 дамски часовници използват слънчевата технология Solar Power, като по този начин се елиминира необходимостта от смяна на батерията. След пълно зареждане, всеки часовник има резерв остатъчна мощност от около три месеца, без по-нататъшно излагане на светлина. Екологичните часовници от серията Ladies Solar Easy Readers могат да се зареждат дори при слаба светлина или флуоресцентна лампа.

В допълнение, часовниците се отличават с модерен и семпъл дизайн. Върху циферблата са разположени три стрелки и календар, както неговите цифри така и тези, показващи часа, са големи, в голям контраст с основния цвят на циферблата, за да се осигури по-добра и ясна четливост. Корпусите са изработени от неръждаема стомана. Четирите модела са с високо качествени кварцови механизми.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Стил и класа с новите предложения от Casio Ladies Solar Easy Readers, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*