Часовниците Edifice на Casio –елегантна визия и богата функционалност

EQW-A1000RB-1AERЧасовниците от серията Edifice на Casio са предназначени за онези, които търсят модели с класически стил и същевременно оборудвани с модерни функции. Японският производител е популярен с това, че създава часовници с добра визия, които същевременно са комфортни за носене. Моделите от серията Edifice разполагат с универсален дизайн – те могат да бъдат носени както в по-официална, така и в неофициална обстановка. Пасват еднакво на ежедневно облекло и на бизнес костюм. Това е едно от преимуществата им, с което изпреварват своите конкуренти.  Часовниците с тази марка са подходящи за клиентите, които искат да внесат елегантност в ежедневния си стил.

За това допринася висококачествената изработка на часовниците. Те имат корпуси от неръждаема стомана и стилни каишки.  Стъклата им са минерални и могат да издържат на удар. Разполагат и със сигурно закопчаване, което ги прави още по-удобни за носене. Повечето от моделите са тип хронограф и са водоустойчиви.  Те са достатъчно тънки ,за да могат да се носят и под сака, без това да е некомфортно за притежателя им. Часовниците с марка Edifice имат дълъг живот на батерията.  Добрата комбинация между атрактивен дизайн и функционалност са характерни за компанията Casio, която има изключително добра репутация в сферата на производство на часовници.  Тя е известна  не само с дигиталните си часовници, но и със своите висококачествени аналогови модели от колекцията Edifice. Представителите на серията са с кварцови механизми, но това далеч не е най-основното им качество.

Те разполагат и с технологията Tough Solar, която включва презареждаща се соларна батерия. Това гарантира безпроблемна работа на часовника и възможност за безпроблемно използване на всичките му функции. Батерията може да се зарежда и в не толкова осветена среда, работи до 2 години след пълното и зареждане.  За качествата на колекцията Edifice свидетелства и фактът, че тя е партньор на отбора от Формула 1 – Red Bull Racing. Екипът на компанията Casio  добре осъзнава, че часовниците не трябва само да изглеждат добре, но и да са подходящи за ежедневна употреба и издръжливи. Той успешно е успял да комбинира елегантната визия на моделите си с тяхната богата функционалност. Затова и моделите от серията Edifice лесно се превръщат в любимия аксесоар на своя собственик.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Часовниците Edifice на Casio –елегантна визия и богата функционалност, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*