Часовниците Pro Trek могат да се катерят и плуват с Вас

Casio-Pro-TrekЧасовниците от серията Pro Trek на Casio  са безценни спътници на своите притежатели. За тях не е проблем да се катерят нависоко, или да плуват заедно с Вас. Това са модерни по отношение на технологии и визия часовници,  на които може да вярвате и в екстремни условия. Не подвеждат и дават точна информация  не само за часа, но и за температурата, височината и правилната посока. Това става благодарение на вградените в тях функции като алтиметър, барометър, термометър и дигитален компас. С алтиметъра те могат да измерят достигнатата височина. Дали температурата е твърде висока или твърде ниска ще ги осведоми термометърът. Някои от продуктите от тази серия могат да показват също и изгрева и залеза, ако се зададе конкретно  географско местоположение.

Като типични спортни часовници, те разполагат и с по-стандартни функции като хронометър, таймер за обратно броене, 5 отделни аларми, напълно автоматичен календар. Функцията за икономия на енергия също е доста практична екстра на часовниците. Като се прибави към това и наличието на зареждаща се от слънцето батерия, то тези часовници наистина никога няма да Ви изоставят в по-екстремна обстановка. Те са изработени и от здрави материали, подходящи за ежедневна употреба и в по-екстремна обстановка като полимер, неръждаема стомана и титаний. Като едни истински здрави продукти те могат да устояват и на въздействието на водата. Това разширява възможностите им за употреба. Могат да се ползват и в по-влажна обстановка, което няма да повреди механизмите им. Сред тях има както само дигитални часовници, така модели, при които са съчетани предимствата и на двете технологии.

Това ги прави интересни за по-широк кръг клиенти. Друга екстра на часовниците е да информират за лунните фази, както и за приливите и отливите, което ще допадне на любителите на водните приключения. Аналоговите часовници от серията имат фосфорно покритие на стрелките, което осигурява добра видимост на информацията и в обстановка. Представителите на серията Pro Trek  са леки, здрави и богати на функции. С тях спокойно можете да се отдадете на предпочитаното занимание сред природата. Това, че са изработени от популярната японска компания Casio е сигурен знак за тяхното високо качество. От години марката предлага на клиентите си само първокласни продукти. Това важи и за продуктите от колекцията Pro Trek  не правят изключение. Те са модерни в технологично отношение, а визията им би привлякла вниманието на любителите на часовниците, следващи последните модни тенденции. Екипът на компанията  е вложил усилията си в това да осигури достатъчно голямо разнообразие в рамките на серията, с което да отговори на търсенията на повече клиенти.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Часовниците Pro Trek могат да се катерят и плуват с Вас, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*