Видовете верижки/каишки предлагани от Касио

Casio-G-ShockПроизводителите на часовници правят модели с различни каишки. Основно те могат да бъдат разделени на полимерни, кожени, метални, текстилни. Всяка от тях си има своите предимства. Ето и какви са те:

Металът е един от най-издръжливите материали, използван за производството на каишки за часовници. Можете да предпочетете такава, изработена от Титаний – в златист или бял оттенък. Направените от този метал часовници са леки и удобни за носене.  Затова много популярни в целия свят компании ги предлагат на клиентите си. Много от часовниците с метални верижки са водоустойчиви и не се плашат от контакт с вода. Това е така, ако използваният за производството им метал е неръждаем.

От друга страна, кожената каишка също е доста популярна. Тя може да е крокодилска или друга. Какъвто и вариант да е, то тя може да подчертае изключителната класа и елегантността на собственика си. Кожените каишки са и с различни стилове. Много дизайнери предпочитат този материал, защото им дава свобода на работа. В зависимост от качеството на кожата кожените каишки са с разнообразна цена. Това е в отговор на задоволяването на изискванията на разнообразни клиенти. Едни от най-елегантните часовници – на популярни швейцарски марки – са сред тези, които с кожената си каишка определено ще привлекат вниманието. Не се колебайте да заложите на такива модели и за подарък – тяхната класа определено знае как да очарова.

Текстилът също се използва за производство на часовникови каишки. Основни техни предимства са, че са леки и удобни за носене. Същевременно са  доста по-евтини спрямо кожените и металните. Текстилните  каишки се предлагат в голямо разнообразие от цветови варианти и затова отговарят на различните вкусове на клиентите.

Часовниците с полимерни и силиконови каишки са сред най-често използваните. Обикновено с такива каишки са детските и спортните часовници. Това се дължи на факта, че са лесни за поддръжка. Освен това, ако каишката е направена от силикон или полимер, ще откриете колко издръжливи са. Водоустойчивостта на полимерните каишки допринасят за широката им употреба.

Спортни модели с висока водоустойчивост и такива полимерни каишки има в колекцията G-Shock на Casio. Благодарение на нея те са се превърнали в любим аксесоар на хора с активен начин на живот. С тях те могат да плуват и  да не безпокоят, че ще се развалят.

Има най-различни каишки на часовници. Различията се дължат главно на материала, от който са изработени. Важно е всеки клиент да прецени от какъв часовник се нуждае преди да си купи часовник с определена каишка. В зависимост от това дали се нуждаете от по-спортен или по-изтънчен модел то трябва да изберете именно с такава каишка, която да отговаря на потребностите на съответния клиент.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Видовете верижки/каишки предлагани от Касио, 7.0 out of 10 based on 3 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*