За Casio няма прегради

GA-110TS-8A2ERЧасовниците Casio  са се наложили на пазара през годините с  това, че впечатляват не само като технологии, но и като цветови варианти. Направени са така, че да задоволят цялата палитра от изисквания на клиентите. В продуктовата гама на японската марка всеки може да открие нещо за себе си. Практичните за носене в ежедневието часовници няма как да убягнат на хората, за които динамиката е начин на живот. Специално за тях екипът на Casio е направил популярната си серия G-Shock. В нея има модели, отличаващи се като дизайн, но обединени от едно – впечатляваща здравина и функции. С тях можете да тичате под дъжда и да не се безпокоите, че часовникът ще се развали.

Дори плуването не е препятствие за тях. Удар в земята е голяма заплаха за всеки стандартен часовник, но не и за модел Джи-Шок. За него няма бариери и е достоен придружител, където и да го носите със себе си. Затова не се колебайте или безпокоете да го направите. Той не само показва точния час, но и отброява времето с хронометъра си. Тази екстра със сигурност се харесва от по-спортните натури. С алармите си всеки G-Shock ти напомня да не закъснееш за дадено събитие. Когато си на тъмно, задействаш LED осветлението и цялата нужна информация е пред очите ти. Японският производител е задълбал в насоката да предостави на клиентите си един продукт, който в прекия смисъл да е неговият верен компас във всякакви ситуации.

GB-X6900B-2ER (1)Колекцията Pro Trek  е върхово постижение в тази насока. Освен с типичните за спортните часовници на Casio екстри хронометър, аларми, таймер за обратно броене моделите, включени в нея, разполагат и с функции за измерване на достигнатата височина, на температурата, на дълбочината. Същевременно могат да информират любителите на природните явления  като изгрев и залез за това кога точно ще се случат те с помощта на специален индикатор.

Те са подходящи за наистина запалени спортисти, които не знаят граници по отношение на височини, дълбочини. За тях преодоляването на различни бариери по пътя на постигането на дадена цел е само мотивация. Трудно е за един производител на часовници да създаде продукти, които да съответстват на хора с такъв характер. Casio обаче може да се похвали, че е определено е реализирал на практика тази сложна задача. Той е успял да създаде достатъчно здрави и същевременно мултифункционални модели и това си личи  във всеки отделен детайл от дизайна и от практичните им възможности. 

GD-200-4ER (2)Но как Casio  е успял да угоди на жените? Капризите на представителките на нежния пол също са истинско предизвикателство за всеки производител на каквито и да било продукти. Те се нуждаят от здрави и същевременно стилни часовници. Екипът на Casio  е направил специално за тях серията Бейби-Джи. Тя включва дамски часовници, които издържат на различни външни влияния, подобно на  мъжагите G-Shock. Цветовете и цялостната им визия обаче е направена така, че да се хареса на дамите. В колекцията Sheen пък те е открият и продукти с по-изчистени и елегантни дизайни. Някои от тях са луксозни и украсени дори с диаманти.

 С дейността си екипът на Casio  се е постарал да удовлетвори в максимална степен различни вкусове и предпочитания. Със сигурност ще намерите това, което търсите сред богатството от модели, които предлага на международния пазар.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
За Casio няма прегради, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*