Защо часовниците G-Shock са предпочитани

G-7900-1ER (8)Продуктите от серията G-Shock са  допринесли до голяма степен за популярността на марката ръчни часовници Casio. Те са създадени в резултат на упорития труд на инженерите на компанията. Техен водещ стремеж е бил производството на изключително здрави часовници, които да променят схващането, че това са чупливи продукти. След проведени редица тестове те успяват да направят модели, които да издържат на удар, влиянието на водата и да са с дълъг живот на батерията.  Разполагат с  богат набор от функции, които са изключително практични за почитателите на активния начин на живот. Те могат да бъдат използвани от любителите на водните спортове, защото имат висока степен на водоустойчивост. Разполагат и с електро-луминисцентно осветление, което осигурява добра четивност на информацията и в по-тъмна среда.  Предлагат се в различни цветови варианти като всеки клиент може да избере сред тях най-подходящия за себе си.

Много популярни популярни личности като Ъшер, Фарел и Джъстийн Бийбър носят  модели G-Shock на ръката си. Това доказва, че продуктите на Casio са достатъчно атрактивни за такива по-претенциозни клиенти. Интересно е да се потърси обяснение за това на какво се дължи това превъзходство на часовниците с марка G-Shock.  Те са изработени от практични за ежедневна употреба материали. Оборудвани са и с най-модерни технологии, които могат да улеснят потребителите  в натоварения им ритъм на живот. Така например, часовниците разполагат с няколко аларми, които работят отделно една от друга и могат да осведомят собственика си за важно за него събитие. 

Сред другите екстри, които биха допаднали на по-спортните господа, са хронометър, таймер за обратно броене.  Сред моделите има такива с висока степен на водоустойчивост – 20 бара – което означава, че могат да бъдат използвани и от гмурци.  Опцията  Световно време пък е особено полезна за почитателите на пътуванията. Съчетаването на предимствата на аналоговите и дигиталните технологии също е сред  привлекателните особености на някои часовници от серията G-Shock.  И за да направи моделите си безупречно точни екипът на Casio  е снабдил някои от тях с радио сверяване. Термометърът пък би  предпазил някои от любителите на заниманията на открито от премръзване или прегряване. 

Екипът на Casio е поработил и върху икономичността на часовниците от тази серия. За целта ги е снабдил със соларна батерия, чрез която те могат да се зареждат при излагането им на светлина. Същевременно това ги прави и съобразени с екологичните изисквания, тъй като не се налага подмяна на батерията . Следящите природните явления пък биха харесали онези часовници, които имат опция да осведомяват за лунните фази, приливите и отливите.  Яхт таймерът е любопитна екстра, която също спада към интересните функции на моделите от серията G-Shock. Всички изброени преимущества на часовниците от популярната мъжка колекция на Casio  са допринесли за това те да се превърнат в наистина предпочитани от мнозина клиенти продукти.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Защо часовниците G-Shock са предпочитани, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Отговор

Email адреса няма да бъде публикуван. Задължителни полета. *

*