Приятели, с гордост ви съобщаваме, че Casiowatches.bg стана част от лидера в онлайн предлагането на маркови часовници – Vip-Watches. За нас е истинско удоволствие да работим с Vip-Watches, а причините за това са много – модерната конструкция на сайта, иновативният филтър и търсачка, които помагат за разглеждане и сравняване на различни модели с техните характеристики и още по-богатата гама модели в секцията „Часовници CASIO”. В магазините на Casiowatches.bg в София и Пловдив вече ще намерите по-голямо разнообразие от часовници на харесваната от всички японска марка! Заповядайте в новия ни дом - VIP-WATCHES!

КЪМ VIP-WATCHES

Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил

Купи Casio на изплащане на 12 Вноски с 50% по-ниска лихва!


Ексклузивна оферта Само и единствено в Casiowatches.bg. Купи всеки от предлаганите от нас модели с цена над 100 лв. на Изплащане на 12 вноски и плати само половината лихва! Възползвай се от нашата най-нова промоция създадена специално за клиентите на Casiowatches.bg - 12 месеца с 50% по-ниска лихва. Изберeте от менюто горе /категории/ желаната от Вас серия, изберете модел, който желате да закупите на изплащане, за период на изплащане изберете 12 месеца - това е всичко!

В случай, че се затруднявате или имате допълнителни въпроси не се колебайте да се свържете с наш консултант на телефон - 0876 105 605 или ни пишете във формата за лайф чат долу в дясно!