Приятели, с гордост ви съобщаваме, че Casiowatches.bg стана част от лидера в онлайн предлагането на маркови часовници – Vip-Watches. За нас е истинско удоволствие да работим с Vip-Watches, а причините за това са много – модерната конструкция на сайта, иновативният филтър и търсачка, които помагат за разглеждане и сравняване на различни модели с техните характеристики и още по-богатата гама модели в секцията „Часовници CASIO”. В магазините на Casiowatches.bg в София и Пловдив вече ще намерите по-голямо разнообразие от часовници на харесваната от всички японска марка! Заповядайте в новия ни дом - VIP-WATCHES!

КЪМ VIP-WATCHES

Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил

Часовник Casio на изплащане /лизинг/

С удоволствие Ви съобщаваме, че в CasioWatches.BG  вече предлагаме нова услуга – купуване на часовници на изплащане. Нашият сайт е първият, посветен на марката Casio, в който съществува подобна опция. Желанието ни непрекъснато да улесняваме поръчката на наши продукти и това да става по удобен за Вас начин ни стимулира да измисляме нови и нови приятни изненади. Тази новост в сайта е не само приятна изненада, но е и доста практична. Вече можете да си закупите марков продукт на световно известната марка на изплащане. Така няма да се разделите с голяма сума наведнъж, а ще можете да се сдобиете с желания часовник възможно най-бързо. Когато искате да направите подарък по конкретен повод е особено важно всичко да стане навреме, за да не закъснеете с това да  зарадвате любим човек. Сега имате  възможността веднага и без да се лишавате от много пари наведнъж да направите нужния жест на внимание. Със сигурност ефектът да зарадваш някого с висококачествен марков продукт носи удовлетворение. Затова не се колебайте, а се възползвайте от новата услуга в сайта.

 

✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰ НОВО ✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰

С новото ни лятно предложение можете да се сдобиете с мечтания часовник, без да натоварвате излишно месечния си бюджет и да се насладите максимално на развлеченията, които предлага сезона. Специално за Вас, съвместно с нашите партньори от TBI Bank, намалихме лихвата на половина. Само от casiowatches.bg можете да закупите на лизинг /изплащане/ мечтания модел с 9% оскъпяване за период от 12 месеца.

Пример:

При стандартно оскъпяване: Цена на часовник Casio - 549.00лв. 12 х 53.98лв. и общата сума би била 647.82 лв. /или 18% оскъпяване/

Сега с нашата промоция: Нещата биха изглеждали така, цена на модела 549.00лв. 12 х 49.9 лв. и общата сума която бихте платили е 598.40 лв. /или 9% оскъпяване/

 

✰✰✰ Искате ли нов часовник за 3 месеца с 0% оскъпяване? ✰✰✰

Вземете го сега лесно и бързо на изплащане за три месеца без оскъпяване. Ако поръчате Вашия часовник за този  кратък период, Вие ще изплатите реалната му цена и нито стотинка отгоре. Офертата е валидна единствено за покупка на лизинг за три месеца.
Изненадате любимите си хора с подходящ подарък. Направете го с доказаното качество на японския гигант Casio. Зарадвайте близките си или себе си с качествен нов часовник. Ако нямате сумата на момента, не се тревожете – получавате го на изплащане за 3 месеца, като през това време ще внесете единствено стойността на часовника, без излишно оскъпяване и лихви. Страхотна оферта, нали?

 

✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰✰

 

За ваше улеснение сме направили и кратко видео в което сме се постарали максимално изчерпателно да обясним какви точно са стъпките по закупуването на часовник от нас на изплащане.

Ако изпитвате трудност с попълването на всички полета или имате някакви въпроси относно предлаганата от нас услуга, не се колебайте да ни потърсите чрез формата за контакти или на следните телефони: 0876 105 606 и 0876 105 605 /Всеки работен ден от 09:00 до 19:00. Събота от 09:00 до 17:00/