Приятели, с гордост ви съобщаваме, че Casiowatches.bg стана част от лидера в онлайн предлагането на маркови часовници – Vip-Watches. За нас е истинско удоволствие да работим с Vip-Watches, а причините за това са много – модерната конструкция на сайта, иновативният филтър и търсачка, които помагат за разглеждане и сравняване на различни модели с техните характеристики и още по-богатата гама модели в секцията „Часовници CASIO”. В магазините на Casiowatches.bg в София и Пловдив вече ще намерите по-голямо разнообразие от часовници на харесваната от всички японска марка! Заповядайте в новия ни дом - VIP-WATCHES!

КЪМ VIP-WATCHES

Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил

Търговски условия

ЦЕНИ

Цените обявени в онлайн магазин  CasioWatches.bg са крайни клиентски цени с добавен ДДС.    

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Възможните начини на плащане в нашия онлайн магазин са:

⇒ плащане при получаване на пратката или с други думи дължимата сума се заплаща директно на куриера;

банков превод – заплащате дължимата сума чрез превод на посочената фирмена банкова сметка.  

На изплащане /кредит/  – изплащате часовника на равни месечни вноски към TBI Bank.  


 

ГАРАНЦИЯ

Гаранционния срок на всички часовници Casio е 24 месеца. При възникване на повреда, непричинена по вина на ползвателя или фабричен дефект по време на срока на гаранцията, Вашия часовник ще бъде отремонтиран или подменен без каквито и да е разходи от Ваша страна. Гаранцията не важи за батериите на часовниците, поради факта, че те се поставят при производството на часовниците а не в момента на продажбата на часовника!

 

ДОСТАВКА

Доставката на стоки от нашия онлай магазин е безплатна за всички предлагани артикули. Доставката се извършва с куриеска фирма „Европът 2000“ АД. По-подробна информация относно условията и начина на доставка и за доставка извън пределите на Република България можете да откриете в секция: Безплатна Доставка!

 

УСЛОВИЯ, СЪГЛАСНО ЗЕТ (ЗАКОНА ЗА ЕЛЕКТРОННАТА ТЪРГОВИЯ)

Поръчката, извършена от Клиента и приета от "ВИП-2009" ЕООД, посредством онлайн системата на Casiowatches.bg е със силата на договор за покупко-продажба от разстояние. Този договор се сключва на базата на направеното от нас предложение, чрез горепосочения онлайн магазин за часовници Касио и неговото приемане от Клиента(потребителя) чрез натискане на бутона „Купи“ и попълването на изискващите се данни за идентификация, контакт и доставка. Договора се счита за сключен след натискане на бутона за потвърждаване на поръчката и получаване на E-mail от страна на Casiowatches.bg с данните за поръчката и потвърждение за успешното и приемане.

 

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Предоставяните от Клиентите лични данни по време на поръчка или при абониране за бюлетина на магазина се използват само и единствено за нуждите на обслужване направените поръчки, както и коректната им обработка и доставка, или за предоставяне на информация за актуални игри, промоции, томболи и др.

Вашите лични данни няма да бъдат използвани за други цели, различни от гореописаните или предоставяни под какъвто и да е начин на трети лица.

Надзорни органи:
- Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София, ул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2, 
тел.: (02) 940 20 46
факс: (02) 940 36 40
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

- Комисия за защита на потребителите 
Адрес: 1000 гр. София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6, 
тел.: 02 / 980 25 24 
факс: 02 / 988 42 18 
гореща линия: 0700 111 22 
Уеб сайт: www.kzp.bg
 

 

РАЗТРОГВАНЕ ОТ СКЛЮЧЕН ДОГОВОР(ПОКУПКА) И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ   НА  НАПРАВЕНИ  РАЗХОДИ

Основавайки се на българското законодателство в качеството си на потребител по смисъла на ЗЕТ е в правото си в срок от 14 /четиринадесет/ дни от получаването на поръчания артикул без да дължи каквото и да е обезщетение или неустойка и без да е нужно да посочи конкретна причина да разтрогне сключения договор, като върне закупената стока, спазвайки следните условия: 


1. Клиента е нужно в писмена форма да информира "ВИП-2009" ЕООД, изполвайки някой от посочените имейл адреси,  формата за контакт, че желае да разтрогне договора, като задължително условие е посочването на коректна банкова сметка, по която да бъде преведена сумата, заплатена за съответния артикул. 

2. Клиента е длъжен да върне, закупения артикул в едно с прилежащите му допълнителни атрибути а именно гаранционна карта, оригинална кутия, сертификати и други докумнти придружаващи продукта.

3. Клиента е длъжен да върне, закупения артикул в отличен търговски вид (във вида, в който се предоставя при продажба) и в оригиналната  му опаковка. 
   Разходите по връщането на продукта са единствено и само за сметка на Клиента.

При надлежно постъпило искане за рекламация и изпълнение на гореописаните условия "ВИП-2009" ЕООД  се задължава да  възстанови заплатената от Клиента сума при покупката на съответния артикул по банков път на посочената в искането за рекламация банкова сметка в срок от пет работни дни от получаването на рекламирания продукт.

 

ПРАВА И ОТГОВОРНОСТИ

"ВИП-2009" ЕООД, чрез CasioWatches.bg е в правото си по всяко време и без предварително предупреждение да извършва промени в предоставените онлайн материали, цени и услуги. Част от информацията оповестена в онлайн магазин CasioWatches.bg е възможно да се отнася до артикули и/или услуги, непредлагащи се към даден момент или с изчерпана наличност към момента на Вашата покупка.

При наличие на горните обстоятелства, сътрудник на "ВИП-2009" ЕООД, своевременно ще се свърже с Вас и ще бъдете информирани за това.

За спорове, които не могат да бъдат решени, съвместно с онлайн магазин може да използвате сайта на Онлайн решаване на спорове.