Приятели, с гордост ви съобщаваме, че Casiowatches.bg стана част от лидера в онлайн предлагането на маркови часовници – Vip-Watches. За нас е истинско удоволствие да работим с Vip-Watches, а причините за това са много – модерната конструкция на сайта, иновативният филтър и търсачка, които помагат за разглеждане и сравняване на различни модели с техните характеристики и още по-богатата гама модели в секцията „Часовници CASIO”. В магазините на Casiowatches.bg в София и Пловдив вече ще намерите по-голямо разнообразие от часовници на харесваната от всички японска марка! Заповядайте в новия ни дом - VIP-WATCHES!

КЪМ VIP-WATCHES

Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил

VOSTOK - EUROPE на гости на CasioWatches.BG - Пловдив

Здравейте приятели! Екипът на Първи Специализиран CASIO Магазин - Пловдив имаме честта да Ви представим в рамките на месец септември - 2016 г., уникалните часовници VOSTOK - EUROPE. 

VOSTOK - EUROPE ще ни гостува с голяма, атрактивна витрина с най-новите модели на VOSTOK от култовите серии: VOSTOK - Lunokhod, Vostok Almaz, Vostok Gaz-14 Limousine, Vostok Expedition North Pole-1, Vostok - Mriya, Vostok N1 Roket и Vostok Anchar.

Часовниците VOSTOK - EUROPE добиха огромна популярност през последните години с неповторимия си дизайн и най-вече с изключителната си здравина и издръжливост сред любителите на екстремни преживявания. Не случайно основни партньори и рекламни лица на VOSTOK EUROPE са световно известни състезатели по гмуркане, рали и мотокрос, бойни изкуства, фитнес икони, силови атлети, но и много обикновени хора, търсещи нещо различно като визия. Повечето от моделите на марката се произвеждат в лимитирани серии от по няколкостотин броя, като всеки един часовник е с уникален гравиран номер, което ги прави още по-желани от колекционерите и ценителите на часовници по света.

 

Очакваме Ви в Първи Специализиран CASIO Магазин - Пловдив, като сме подготвили и специални изненади за първите и най-верни фенове!

 

Място: ул. „Княз Александър I” № 24 (главната), Търговски център „Екселсиор“(Първи Специализиран CASIO Магазин)

 

Кога? От 01.09 до 30.09.2016 г.

 

Работно време: 10:00 - 19:30 часа от понеделник до събота;

                            11:00 - 18:00 часа в неделя.

 

Организатори: VOSTOK - EUROPE - България и Vip-Watches.net, съвместно с CasioWatches.BG.

Разгледайте моделите и онлайн: www.vip-watches.net/category/158/vostok.html