Приятели, с гордост ви съобщаваме, че Casiowatches.bg стана част от лидера в онлайн предлагането на маркови часовници – Vip-Watches. За нас е истинско удоволствие да работим с Vip-Watches, а причините за това са много – модерната конструкция на сайта, иновативният филтър и търсачка, които помагат за разглеждане и сравняване на различни модели с техните характеристики и още по-богатата гама модели в секцията „Часовници CASIO”. В магазините на Casiowatches.bg в София и Пловдив вече ще намерите по-голямо разнообразие от часовници на харесваната от всички японска марка! Заповядайте в новия ни дом - VIP-WATCHES!

КЪМ VIP-WATCHES

Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил

Въпроси - Отговори

Колко ще ми струва доставката на часовника?

 • Доставката на всички часовници от http://casiowatches.bg е безплатна за нашите клиенти. Заплащате на куриера само цената на часовника, такава каквато е обявена в сайта.

Каква е гаранцията на часовниците?

 • Гаранцията на часовниците Касио е 24 месеца. Гаранцията е международна така че, ако направите поръчка от чужбина няма за какво да се притеснявате относно гаранцията.

Как да поръчам часовник от сайта?

 • Поръчката на часовник от сайта е изключително лесна, за тази цел сме направили кратко видео, където нагледно можете да видите как става това, Кликнете тук за да видите видеото.

Затруднявам се с навигацията на сайта и не успявам да поръчам, мога ли да поръчам по телефон?

 • Разбира се, че може. За тази цел можете да ни се обадите на следните телефони: 0876 105 606 или 0876 105 605. Също така можете да ползвате формата за контакти.

Мога ли да поръчам часовник на Casio който не виждам в сайта?

 • Движението на наличностите на Касио часовниците е изключително динамично и затова има вероятност часовник отсъстващ в сайта ни, да е наличен в склада ни но все още да не е качен в сайта.  Поради тази причина, ако сте харесали определен модел часовник на Касио но не го виждате в сайта, моля да ни потърсите на следните телефони: 0876 105 606 или 0876 105 605, също така можете да ползвате формата за контакти за да оправите вашето запитване.

Часовниците предлагани от вас оригинални ли са?

 • Да, всички часовници предлагани от нас са оригинални, реплики, ментета и копия на часовници Касио не предлагаме.

За колко време след поръчката, часовника ще бъде при мен?

 • Обикновено в рамките на 24-48 часа от направата на поръчката. Времето на осъществяване на доставката зависи от това в коя населена зона попада вашето населено място и дали до там се осъществяват всекидневни доставки от куриерските фирми с които работим. За повече информация можете да посетите нашата страница отнасяща се до доставките, можете да го направите като кликнете тук.

С коя куриерска фирма работите?

 • За изпращане на часовниците закупени от нас, ние ползваме куриерска фирма Европът-2000 АД.

Живея в чужбина, мога ли да си поръчам часовник от вас и да ми бъде доставен на адрес извън България?

 • Да, осъществяваме и доставки на часовници извън рамките на България. За повече информация, моля кликнете тук.

Чувал/а съм че различните часовници имат различна „поносимост” към вода, това вярно ли е?

 • Да, вярно е! Различните модели часовници имат различна „поносимост” към водата. За всеки часовник, водоустойчивостта е различна, за да разберете колко точно Bar-a е устойчивостта на Вашия часовник, можете да проверите (колко Bar-a е часовника Ви) в книжката с инструкции на вашия часовник, или в Интернет. За да разберете повече за тази  „поносимост” можете да посетите страницата ни в която са описани различните нива на водоустойчивост. Кликнете тук за да отидете към страницата.

Чувал/а съм, че съществуват различни видове стъкла за часовниците, как да разбера повече за стъклата?

 • Да, това е така! Различните производители слагат на моделите си различни стъкла. В сайта ни към описанието на всеки часовник е упоменато той с какъв вид стъкло е. Повече за видовете стъкла можете да разберете като кликнете тук.

Пишете ли ревюта за отделни модели часовници?

 • Към сайта имаме специално за целта изграден блог, целта на този блог е точно тази, да даваме информация за часовниците предлагани от нас /посетете блога ни/. Освен този блог, имаме и канал в YouTube /посетете YouTube канала/ където качваме направените от нас видео ревюта на отделни модели часовници Casio.

Къде мога да се запозная с условията за ползване на сайта?

 • С нашите търговски условия можете да се запознаете като кликнете тук.