Приятели, с гордост ви съобщаваме, че Casiowatches.bg стана част от лидера в онлайн предлагането на маркови часовници – Vip-Watches. За нас е истинско удоволствие да работим с Vip-Watches, а причините за това са много – модерната конструкция на сайта, иновативният филтър и търсачка, които помагат за разглеждане и сравняване на различни модели с техните характеристики и още по-богатата гама модели в секцията „Часовници CASIO”. В магазините на Casiowatches.bg в София и Пловдив вече ще намерите по-голямо разнообразие от часовници на харесваната от всички японска марка! Заповядайте в новия ни дом - VIP-WATCHES!

КЪМ VIP-WATCHES

Добре дошли! Можете да влезете или да създадете нов профил

За нас

   Здравейте и добре дошли в българският специализиран онлайн магазин за часовници Касио - CasioWatches.bg! В нашия каталог можете да намерите пълната гама часовници на легендарната и превърнала се в еталон за качество японска марка. Моделите са подредени по серии (G-Shock, Edifice, Pro Trek и т.н.), разположени в менюто горе, така че лесно да откриете подходящия за Вашия вкус часовник.

Ние от "ВИП-2009" ЕООД, като дългогодишен дилър на маркови часовници също така можем да Ви помогнем с професионален съвет при избора, така че да подберем заедно най-подходящия според стила  и изисквания Ви модел.

Към магазина създадохме и специализиран блог, в който периодично ще публикуваме ревюта и видео представяния на различни модели часовници Casio, както и много друга полезна информация, свързана с предлаганите от нас продукти. Например можете да научите за специализираните функции моделите от сериите G-Shock или Pro Trek, как да настроите своя часовник, интересни факти от историята на марката и много друга полезна информация като последвате следния линк: www.casiowatches.bg/blog!

 

Не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони, E-mail или в скайп, които можете да откриете в секцията ни за контакти, разположена в долната част (в ляво) на онлайн магазина или чрез формата за лайф чат, разположена в долния десен ъгъл. Наш сътрудник е на линия и ще отговори на всеки Ваш въпрос всеки ден от 09.00 до 19.00 часа от понеделник до петък и от 10.00 до 17.00 часа в събота!
 

Други полезни линкове:

 

Безплатна Доставка - от този линк можете да научите всичко свързано с доставката на часовник от нашия магазин;

 

Търговски условия - всичко свързано с пазаруването, плащания, гаранции, Вашите права като потребител и съответно нашите задължения и друга полезна информация;

 

Често задавани въпроси - в тази секция сме поместили някои въпроси често задавани от наши клиенти;

 

Форма за контакт - от тук можете да ни изпратите запитване, а ние ще Ви отговорим или ще се свържем с Вас възможно най-скоро!

 

За фирмата:

 

Фирма: "ВИП-2009" ЕООД
Адрес на регистрация: гр.Пазарджик, ул. "Цар Освободител"  98.
Адрес на Управление: София, Проф. Д-р Атанасов 10, Понеделник-Петък: 09:00 до 19:00 часа
Телефони за контакт с нас: 0876 105 606 и 0876 105 605

 

За плащане с банков превод:

Титуляр: ВИП-2009 ЕООД
Сметка №: BG09FINV91502017101093
BIC:  FINVBGSF
Първа инвестиционна банка АД