Калибриране/сверяване на стрелките на часовник Casio G-Shock GA-2100

27.01.2023 21:11:12

Калибриране/сверяване на стрелките на часовник Casio G-Shock GA-2100

Как да калибрираме/сверим стрелките на часовник Casio G-Shock от серията GA-2100?

Това ръководство ще ви помогне да калибрирате стрелките на своя часовник, спрямо показанието на дигиталния дисплей. Следвайте стъпките по-долу, лесно е!

1. Задръжте горен ляв бутон (А) за около 3 секунди, докато на цифровия дисплей се покаже „SUB“.

2. Ако стрелка 3, която показва ден от седмицата спре в точка, различна от SU, използвайте бутоните от дясно (В и D), за да я подравните.

3. Натиснете долния ляв бутон (C) за превключване към регулиране на часовата и минутната стрелка

Стрелките за час и минута ще започнат да се движат автоматично, така че, изчакайте стрелките да спрат.

4. Ако часовата и минутната стрелка спрат в точка, различна от 12 часа, използвайте бутоните от дясно (В и D), за да ги подравните на 12 часа.

БОНУС СЪВЕТ: При еднократно натискане на бутоните стрелките се преместват с една стъпка. Натиснете и задръжте долен десен бутон докато стрелките започнат да се движат автоматично. С кратко натискане на същия буто ги спрете малко преди 12 часа. След това с еднократни натискания придвижете и двете стрелки на 12 часа.

5. Натиснете горния ляв бутон, за да завършите конфигурацията. Това ще върне стрелките към текущия час и ще започнат да се движат нормално.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Инструкции на български език

Инструкции на български език

Калибриране/сверяване на стрелките на часовник Casio G-Shock GA-2100

Калибриране/сверяване на стрелките на часовник Casio G-Shock GA-2100

Как да калибрираме/сверим стрелките на часовник Casio G-Shock от серията GA-2100?Това ръководство ще ви помогне да калибрирате стрелките на своя часовник, Как да калибрираме/сверим стрелките на часовник Casio G-Shock от серията GA-2100?Това ръководство ще ви помогне да калибрирате стрелките на своя часовник, 2023-01-27T21:11:12+02:00 Калибриране/сверяване на стрелките на часовник Casio G-Shock GA-2100

<p class="text-alignjustify">Как да калибрираме/сверим стрелките на часовник Casio G-Shock от серията GA-2100?</p> <p class="text-alignjustify">Това ръководство ще ви помогне да калибрирате стрелките на своя часовник, спрямо показанието на дигиталния дисплей. Следвайте стъпките по-долу, лесно е!</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/14960/files/image/ga-2100.jpg" class="aligncenter" /></p> <h3 class="text-alignjustify"><strong>1. Задръжте горен ляв бутон (А) за около 3 секунди, докато на цифровия дисплей се покаже &bdquo;SUB&ldquo;.</strong></h3> <p class="text-alignjustify"><strong></strong></p> <h3 class="text-alignjustify"><strong>2. Ако стрелка 3, която показва ден от седмицата спре в точка, различна от SU, използвайте бутоните от дясно (В и D), за да я подравните.</strong></h3> <h3 class="text-alignjustify"></h3> <h3 class="text-alignjustify">3.&nbsp;Натиснете долния ляв бутон (C) за превключване към регулиране на часовата и минутната стрелка</h3> <p class="text-alignjustify">Стрелките за час и минута ще започнат да се движат автоматично, така че, изчакайте стрелките да спрат.</p> <p class="text-alignjustify"></p> <h3 class="text-alignjustify">4.&nbsp;Ако часовата и минутната стрелка спрат в точка, различна от 12 часа, <strong>използвайте бутоните от дясно (В и D), за да ги подравните на 12 часа.</strong></h3> <p class="text-alignjustify"><strong></strong></p> <p class="text-alignjustify"><em><strong>БОНУС СЪВЕТ: При еднократно натискане на бутоните стрелките се преместват с една стъпка. Натиснете и задръжте долен десен бутон докато стрелките започнат да се движат автоматично. С кратко натискане на същия буто ги спрете малко преди 12 часа. След това с еднократни натискания придвижете и двете стрелки на 12 часа.</strong></em></p> <p class="text-alignjustify"><strong></strong></p> <h3 class="text-alignjustify"><strong>5. Натиснете&nbsp;горния ляв бутон, за да завършите конфигурацията. Това&nbsp;ще върне стрелките към текущия час и ще започнат да се движат нормално.</strong></h3>

, , , ,
Сравнение на продукти