За нас

   CASIOWATCHES.BG НА 10 ГОДИНИ!

   Сякаш беше вчера - далечната 2013 година, когато създадохме онлайн магазин, специализиран само и единствено в продажба на часовници CASIO.

   Здравейте и добре дошли в българският специализиран онлайн магазин за часовници Касио - CasioWatches.bg! В нашия каталог можете да намерите пълната гама часовници на легендарната и превърнала се в еталон за качество японска марка. Моделите са подредбени по серии (G-Shock, Edifice, Pro Trek и т.н.), разположени в менюто горе, така че лесно да откриете подходящия за Вашия вкус часовник.

Ние от CASIOWATCHES.BG, като дългогодишен дистрибутор на часовници касио също така можем да Ви помогнем с професионален съвет при избора, така че да подберем заедно най-подходящия според изискванията Ви модел.

Към магазина създадохме и специализиран блог, в който периодично ще публикуваме ревюта и видео представяния на различни модели часовници Casio, както и много друга полезна информация, свързана с предлаганите от нас продукти. Например можете да научите за специализираните функции моделите от сериите G-Shock или Pro Trek, как да настроите своя часовник, интересни факти от историята на марката и много друга полезна информация като последвате следния линк: www.casiowatches.bg/blog!

Не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони, E-mail или в скайп, които можете да откриете в секцията ни за контакти, разположена в долната част (в ляво) на онлайн магазина или чрез формата за лайф чат, разположена в долния десен ъгъл. Наш сътрудник е на линия и ще отговори на всеки Ваш въпрос всеки ден от 09.00 до 18.00 часа от понеделник до петък!

Други полезни линкове:

Безплатна доставка - от този линк можете да научите всичко свързано с доставката на часовник от нашия магазин;

Търговски условия - всичко свързано с пазаруването, плащания, гаранции, Вашите права като потребител и съответно нашите задължения и друга полезна информация;

Често задавани въпроси - в тази секция сме поместили някои въпроси често задавани от наши клиенти;

Форма за контакт - от тук можете да ни изпратите запитване, а ние ще Ви отговорим или ще се свържем с Вас възможно най-скоро!

За фирмата:

Фирма: ОКСЕРТА ЕООД
Адрес на регистрация: гр.Пазарджик, ул. ОСВОБОЖДЕНИЕ  11
Телефони за контакт с нас: 08 905 14 999

За плащане с банков превод:

Титуляр: ОКСЕРТА ЕООД
Сметка №: BG68RZBB91551010430485
BIC: RZBBBGSF
КБС Банк

Сравнение на продукти